El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipuntPMP-1.png

3ipunt es converteix en el primer Premium Partner d’Espanya com a soci certificat de Moodle

Què és ser Premium Partner de Moodle?

Estem contents per anunciar que en 3ipunt hem obtingut el segell Premium Partner com a soci certificat de Moodle, la plataforma d’aprenentatge de codi obert més utilitzada del món.

Després d’un llarg i exigent procés de qualificació per part de Moodle, és un honor poder anunciar que hem rebut el segell Premium Partner el primer i únic d’Espanya.

Aquest reconeixement ens permet aconseguir el màxim nivell entre la seva xarxa de socis, amb la possibilitat d’oferir tots els productes i serveis de Moodle, incloent-hi l’oferta corporativa de Moodle Workplace i l’allotjament en el núvol amb alts estàndards de compliment cloud, en servidors AWS.

Coincidint amb la celebració de la MoodleMoot Spain Online 2020 els dies 17 i 18 de novembre del 2020, l’esdeveniment sobre Moodle més important per a la comunitat hispanoparlant del qual 3ipunt és Patrocinador Platinum, es va anunciar oficialment el nou nivell Premium Partner.

Passant així a formar part del selecte grup de divuit socis amb la màxima distinció mundialment.

Jose Marcos Lopez-Rios, Channel Manager per a EMEA, Moodle, remarca l’excel·lència de 3ipunt afirmant que “com a testimoni de la seva experiència i professionalisme per part de tots els membres de l’equip en els projectes en els quals hem col·laborat amb ells, estem orgullosos de nomenar a 3ipunt com el nostre primer soci Moodle Premium certificat en espanyol”.

Impulsant el e-Learning aplicant artesania informàtica

Després de més de setze anys d’experiència contrastada com a desenvolupadors, hem consolidat la nostra posició com a empresa de capacitat integradora, apostant fort per la filosofia basada en les tecnologies open source i l’artesania informàtica.

Amb un tracte molt proper, i sistemes sostenibles i escalables en contraposició a les grans consultores, tenim clients tant estatals com internacionals en sectors tan dispars com universitats, editorials, en els sectors farmacèutic i hospitalari, i ONG’s.

Un camí llarg des que en 2004 féssim els nostres primers passos en el món dels portals, gestors de continguts (CMS), eCommerce i desenvolupaments a mesura. 

A finals de 2020 aconseguim amb orgull renovat el segell Premium Partner com a soci certificat de Moodle.

A 3ipunt comptem amb una extensa experiència en e-learning per a ajudar-te a esprémer el magnífic potencial de la plataforma més gran LMS. 

Per a més informació no dubtis a visitar la nostra pàgina web o enviar-nos un correu a contacte@tresipunt.com.

Tresipunt3ipunt es converteix en el primer Premium Partner d’Espanya com a soci certificat de Moodle
Comparteix aquest post