Empresa

El Cafè de 3ipunt: parlem de XatKit, la plataforma open-source per a la creació de xatbots

El dijous 27 de gener, va tenir lloc el segon Cafè de 3ipunt. En aquesta ocasió la Jordi Cabot (fundador de XatKit) i Pau Plana (CEO de 3ipunt) van parlar sobre el món dels xatbots, com instal·lar-lo a la teva pàgina web i finalment, què és i com funciona XatKit (xatbots) mostrant una demo.

llegir més
TresipuntEl Cafè de 3ipunt: parlem de XatKit, la plataforma open-source per a la creació de xatbots
3ip_moodle-2.png

3ipunt guanya el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021

Estem terriblement contents d’anunciar que hem rebut el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021.

Durant aquest últim any hem tingut l’oportunitat de treballar en més projectes que mai. Encara que hi ha hagut alguns projectes que eren veritables reptes, sempre hi ha aquells que ens fan anar un pas més enllà del que mai hauríem imaginat, especialment quan es tracta d’ensenyar i aprendre en línia mentre vivim una pandèmia.

llegir més
Tresipunt3ipunt guanya el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021
3ip_opticauniversitaria-1.png

Següent pas: la renovació digital. Aplicacions més intuïtives i modernes

Òptica del Penedès, més coneguda com a Òptica & Audiologia Universitària, és una empresa amb gairebé 30 anys d’antiguitat que es dedica a la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició. 

A causa de la seva extensa trajectòria en el sector, han cregut necessari fer una renovació digital.

llegir més
TresipuntSegüent pas: la renovació digital. Aplicacions més intuïtives i modernes
3ip_fluidra.png

Cas d’èxit de FLUIDRA i el simulador de preus LPS

Repte

FLUIDRA és l’empresa líder a nivell global dedicada al sector de la piscina i el Wellness. Aquesta necessitava una plataforma amb la qual poder realitzar simulacions basades en la seva llista de preus i històric de vendes, mitjançant les quals poder prendre decisions en l’organització sobre els seus productes, per famílies, i en els preus; per a continuar donant als seus clients el servei que li ha permès ser líder dins del seu sector.

llegir més
TresipuntCas d’èxit de FLUIDRA i el simulador de preus LPS
3ip_educluster-01.png

3ipunt entra a la junta directiva d’Edutech Cluster

El passat 26 d’abril, es va constituir la nova junta directiva d’Edutech Cluster, en la qual 3ipunt formarà part de la mà d’en @pauplana. Aquest fet ens permet seguir i ampliar la gran tasca que està fent el clúster per millorar l’educació en els àmbits d’interoperabilitat, innovació, captació de talent i, en definitiva, la millora de la competitivitat de les empreses de tecnologia educativa.

llegir més
Tresipunt3ipunt entra a la junta directiva d’Edutech Cluster

A 3ipunt fem 17 anys!

A 3ipunt fem 17 anys! L’any 2004 tres socis molt joves, en Pau, l’Antoni i l’Ebrahim van decidir començar una empresa sense la previsió de que es convertiria en el que és ara. 

llegir més
TresipuntA 3ipunt fem 17 anys!
logos-1-1.png

Cas d’èxit amb eLearn Center de la UOC

Un dels últims projectes que hem realitzat per la UOC ha estat el desenvolupament i integració de Folio, un model tecnopedagògic de capacitació i empoderament de la comunitat que, mitjançant una plataforma de publicació de codi obert, pot connectar-se amb qualsevol sistema de gestió de l’aprenentatge per generar, arxivar o divulgar coneixement als diversos actors socials.

llegir més
TresipuntCas d’èxit amb eLearn Center de la UOC