Moodle

3ip_cofb_cofm.png

Integració amb Moodle mitjançant un plugin personalitzat per a WordPress

La plataforma d’educació en línia que vam desenvolupar a mida, a partir de Moodle, per a Agora Sanitària tenia com a objectius, ser atractiva, clara i ordenada i amb el requisit fonamental de poder gestionar les inscripcions dels usuaris de manera àgil i eficaç.

llegir més
TresipuntIntegració amb Moodle mitjançant un plugin personalitzat per a WordPress
illustration_blog_zafra.png

Com migrar continguts de Classroom a Moodle en pocs minuts

Tots coneixem els Sistemes de Gestió d’Aprenentatge (LMS) més potents, populars i gratuïts del moment: Google Classroom i Moodle, per la qual cosa en aquesta entrada del blog no aprofundirem ni a descriure cap d’ells, i només mostrarem una petita comparativa.

llegir més
TresipuntCom migrar continguts de Classroom a Moodle en pocs minuts
3ip_moodle4_5.png

Road to Moodle 4.0

Es van presentar les principals característiques del Moodle 4.0, es va analitzar l’impacte que tindrà sobre les plataformes a les universitats i les estratègies a seguir per fer les actualitzacions des de versions anteriors.

llegir més
TresipuntRoad to Moodle 4.0

Accessibilitat dels continguts a Moodle

Moodle 3.11 incorpora la versió inicial del Kit d’Accessibilitat de Brickfield al core de Moodle. El Kit d’Accessibilitat és una integració certificada de Moodle que permet, tant a docents com administradors que creïn cursos i activitats a Moodle, disposar d’eines per a comprovar l’accessibilitat dels seus cursos.

llegir més
TresipuntAccessibilitat dels continguts a Moodle