Moodle

3ip_cofb_cofm.png

Integració amb Moodle mitjançant un plugin personalitzat per a WordPress

Cas d’èxit amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona i Madrid: Moodle i plugin WordPress personalitzat

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB) i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Madrid (COFM) van unir els seus esforços per a crear una plataforma formativa per a col·legiats i no col·legiats, principalment d’Espanya, on formar-se en diferents àrees dins de l’àmbit de la sanitat.

llegir més
TresipuntIntegració amb Moodle mitjançant un plugin personalitzat per a WordPress
illustration_blog_zafra.png

Com migrar continguts de Classroom a Moodle en pocs minuts

Tots coneixem els Sistemes de Gestió d’Aprenentatge (LMS) més potents, populars i gratuïts del moment: Google Classroom i Moodle, per la qual cosa en aquesta entrada del blog no aprofundirem ni a descriure cap d’ells, i només mostrarem una petita comparativa.

llegir més
TresipuntCom migrar continguts de Classroom a Moodle en pocs minuts
3ip_moodle4_5.png

Road to Moodle 4.0

Road to Moodle 4.0! El dimarts 15 de febrer, en Guillermo Gómez, en Pau Plana, la Txell Llorach de 3ipunt, van fer una xerrada a la RAMU (Red de Administradores de Moodle en las Universidades). Durant una hora es van presentar les principals característiques del Moodle 4.0, es va analitzar l’impacte que tindrà sobre les plataformes a les universitats i les estratègies a seguir per fer les actualitzacions des de versions anteriors. 

llegir més
TresipuntRoad to Moodle 4.0

El Cafè de 3ipunt: parlem sobre accessibilitat amb Brickfield Education Labs

Parlem sobre l’accessibilitat dels continguts a Moodle

El dijous 2 de desembre, va tenir lloc el primer Cafè de 3ipunt. En aquesta ocasió la Laia J. Canet (Consultant) i en Pau Plana (CEO de 3ipunt) van parlar sobre la importància de l’accessibilitat dels continguts a Moodle, per què és important i com millorar-la als continguts del teu curs.

llegir més
TresipuntEl Cafè de 3ipunt: parlem sobre accessibilitat amb Brickfield Education Labs
3ip_lasalle.png

Cas d’èxit de La Salle Arlep: integració dels continguts propis en un entorn Moodle

La Salle és una institució educativa a escala mundial implantada a gairebé un centenar de països i amb uns 120 centres a Espanya i Portugal. Els centres La Salle reben el seu nom de Sant Joan Baptista de La Salle.

El projecte que s’està realitzant forma part del NCA (Nou Context d’Aprenentatge, creat per La Salle), i incideix en la integració dels continguts en un entorn Moodle.

 

llegir més
TresipuntCas d’èxit de La Salle Arlep: integració dels continguts propis en un entorn Moodle
3ip_moodle-2.png

3ipunt guanya el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021

Estem terriblement contents d’anunciar que hem rebut el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021.

Durant aquest últim any hem tingut l’oportunitat de treballar en més projectes que mai. Encara que hi ha hagut alguns projectes que eren veritables reptes, sempre hi ha aquells que ens fan anar un pas més enllà del que mai hauríem imaginat, especialment quan es tracta d’ensenyar i aprendre en línia mentre vivim una pandèmia.

llegir més
Tresipunt3ipunt guanya el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021
3ip_intellicon_post.png

IntelliCon: analítica de dades per redefinir models d’aprenentatge

Durant la conferència IntelliCon, a banda d’escoltar els nostres companys de 3ipunt, també vam aprendre sobre casos d’èxit que van compartir diferents empreses, i com l’analítica de dades els ha ajudat, per exemple, a definir el disseny dels cursos o a assolir els objectius del professorat, per tal de reforçar la transparència en el progrés de l’alumne, entre altres. 

llegir més
TresipuntIntelliCon: analítica de dades per redefinir models d’aprenentatge
Intellicon_Cristiano_Antonio_4.png

3ipunt participa a IntelliCon: l’esdeveniment global que celebra les dades

El dijous 21 d’octubre va tenir lloc IntelliCon: l’esdeveniment global que celebra les dades, del qual des de 3ipunt som patrocinadors. Entre els experts van assistir en Cristiano Zerbinati (eLearning Project Manager) i l’Antonio Manzano (Fullstack Developer), companys de 3ipunt.

llegir més
Tresipunt3ipunt participa a IntelliCon: l’esdeveniment global que celebra les dades

Bones pràctiques per qualificar a Moodle

El dijous 2 de setembre, des de 3ipunt, vam fer un MeetUp en el qual la Meritxell Revés (consultora d’eLearning) ens va explicar consells i les bones pràctiques per qualificar a Moodle; les possibilitats de qualificació i de seguiment de les activitats dels cursos, per a que l’inici de curs no t’agafi desprevingut.

A la formació s’expliquen les activitats susceptibles de ser qualificades, la utilització de la rúbrica per a qualificar, diferents maneres de donar feedback entre els estudiants i la possibilitat de modificar ràpidament les qualificacions, entre altres consells per qualificar a Moodle. Tot això i molt més en el vídeo enllaçat sobre aquestes línies!

No dubtis en enviar-nos un correu a training@tresipunt.com per resoldre qualsevol dubte!

llegir més
TresipuntBones pràctiques per qualificar a Moodle