Fundae

Necessites bonificar la teva formació amb FUNDAE?

Fundae

La solució

Un plugin desenvolupat per a la plataforma Moodle que t’estalviarà molt temps, ja que mitjançant l’automatització d’aquests processos podràs complir amb tots els requisits que exigeix FUNDAE

01

assignment_returned

Instal·lar el plugin

02

dashboard

T’ajudem a configurar-ho

assignment_turned_in

Bonifica la teva formació

Necessites bonificar la teva formació amb Fundae?

Avantatges

Bonificació de cursos amb Fundae

Bonificar cursos a través de Fundae ofereix diversos avantatges tant per a les empreses com per als empleats. Per a les organitzacions, aquesta opció dona l’oportunitat de millorar la qualificació del seu personal sense tenir costos directes, ja que els cursos bonificats són finançats mitjançant les quotes de formació professional que les empreses paguen a la Seguretat Social.

A més, permet complir amb les obligacions legals en matèria de formació contínua dels treballadors, contribuint així al desenvolupament i competitivitat del negoci. Per als empleats suposa una oportunitat d’accedir a formació de qualitat que els permetrà adquirir noves habilitats i coneixements, millorar-ne l’exercici laboral i augmentar-ne les possibilitats de desenvolupament professional dins l’empresa.

FAQ

No dubtis en preguntar

qualsevol dubte que tinguis.

Té manteniment el plugin?

Sí, tenim un pla de suport per a tenir-lo sempre actualitzat a la teva versió de moodle i per si hi ha canvis en la part de l’administració pública.

Puc instal·lar-ho a qualsevol moodle?

 Si compleix els requisits tècnics de versió i servidor sí.

Si tinc més d’un moodle, puc instal·lar el plugin en tots?

Tenim plans de preus per pack de plugins, perquè tinguis un estalvi, però per a utilitzar-lo, necessites comprar una llicència per cada instal·lació.

CONTACTE

Posa’t en contacte amb nosaltres

Estem encantats d’ajudar-te

    Subscriu-te al nostre butlletí

    Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

    Desplaça cap amunt