T’ajudem a resoldre qualsevol dubte

Informes

Crea informes de traçabilitat

Un mòdul llest per instal·lar a la vostra plataforma LMS Moodle que us facilitarà la creació d’informes de traçabilitat amb els cursos de la plataforma, usuaris, professors i estudiants. La gestió de la validació i revisió dels certificats de professionalitat del SEPE ja no serà un problema.

01

Informes

Tindràs la possibilitat d’obtenir informes de
la traçabilitat d’un alumne en un curs.

02

Marge legal

Compleix amb l’Annex V (BOE)
per als cursos del SEPE

Necessites informes de seguiment dels teus cursos?

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Avantatges

Integració SEPE a Moodle

Homologar Moodle amb el SEPE pot oferir una sèrie d’avantatges significatius tant per a institucions educatives com per als usuaris finals. Aquesta integració facilita la sincronització de dades entre el sistema de gestió d’aprenentatge Moodle i la plataforma del SEPE, cosa que permet una gestió més eficient de la formació i l’ocupabilitat. Els usuaris podrien accedir de manera transparent als recursos de formació oferts pel SEPE a través de Moodle, cosa que milloraria l’accessibilitat i l’experiència de l’usuari

Aquesta integració pot simplificar els processos administratius en automatitzar tasques com ara la inscripció en cursos, el seguiment del progrés de l’estudiant i la generació d’informes, cosa que ajudaria a optimitzar els recursos i millorar la qualitat de la formació oferta. Sens dubte la integració de SEPE a Moodle facilita la gestió amb l’administració alhora que simplifica el seguiment d’alumnes en una sola eina.

FAQ

No dubtis en preguntar

qualsevol dubte que tinguis.

El plugin té manteniment?

Sí, tindrem un pla de suport per a tenir-lo sempre actualitzat a la teva versió de moodle i per si hi ha canvis en la part del sistema de gestió públic estatal.

Puc instal·lar-ho a qualsevol moodle?

Si compleix els requisits tècnics de versió i servidor sí.

Si tinc més d’un moodle, puc instal·lar el plugin en tots?

Tenim plans de preus per pack de plugins, perquè tinguis un estalvi, però per a utilitzar-lo, necessites comprar una llicència per cada instal·lació.

Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres

Estem encantats d’ajudar-te

    Subscriu-te al nostre butlletí

    Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

    Desplaça cap amunt