Sobre nosaltres

Som un grup de professionals amb més de divuit anys d’experiència en el món de les Tecnologies. Al llarg de la història de 3ipunt, hem anat evolucionant, tant en número com en qualitat. Som una petita gran família.

Si hi ha un terme que ens defineix seria el d’artesans informàtics. I no, no perquè desenvolupem programari amb fang, si no per què cuidem cada detall com si d’una obra d’art es tractés, donant un alt valor afegit. Apostem pel Programari Lliure, i per això basem en ell els nostres serveis de consultoria integral en tecnologies de la informació i les comunicacions.

Treballar en el món del programari implica estar a l’última, i a part de conèixer l’últim hit de La Rosalía, estem en constant moviment i formació. Tenim una estructura àgil i flexible que ens permet adaptar-nos ràpidament als canvis de mercat. Així com a les necessitats i requeriments dels nostres projectes.


Si has arribat fins aquí, ens trobem davant 3 possibles escenaris:

ASom tan interessants que t’has quedat atrapada així com un best seller

BPodries estar interessat en els nostres serveis

CSom maquíssims i ens vols convidar al teu pròxim aniversari

DLes tres són correctes

En qualsevol cas no dubtis en contactar-nos, estarem encantats de veure’ns les cares.

Història

El nostre camí fins avui

2004

Comencem

Naixem com a empresa tecnològica i desenvolupament.

2008

e-learning

Entrem en el món e-learning amb diversos clients que continuem mantenint.

2017

Formem part

Ens convertim en Moodle Partner després de més de 10 anys d’experiència amb projectes e-learning.

2023

Avui

Continuem.

Partners

Estem associats amb aquestes entitats

i tenim aquestes certificacions

logo moodle premium partner

Moodle

Moodle és la solució d’aprenentatge en línia de confiança i la més personalitzable del món.

Edutech logo

1EdTech

És l’organització col·laborativa sense ànim de lucre líder en el món, que permet que la tecnologia avanci, escalant i millorant la participació i els objectius que l’educació planteja.

AWS

Mitjançant AWS, les empreses poden aprofitar els coneixements i les economies d’escala de Amazon per a accedir als recursos quan la seva empresa els necessita, oferint resultats més ràpids i amb un cost inferior.

Brickfield Education Labs

Brickfield Education Labs

Millora de la qualitat de l’educació en línia mitjançant la cerca, la correcció, a més de garantir l’accessibilitat dels continguts en Moodle.

Edutech cluster logo

Edutech Clúster

El clúster d’empreses i institucions educatives que col·laboren en la millora de l’educació a través de les TIC.

Dxtera

DXtera

L’Institut DXtera es va crear per a permetre que les organitzacions optimitzin els sistemes existents per a impulsar l’èxit dels estudiants.

Big Blue Button

BBB

Blindside Networks, permet oferir classes online efectives amb BigBlueButton a estudiants de tot el món.

CatPL

CatPL

Associació Catalana de Programari Lliure. Dona a conèixer les empreses catalanes i les seves capacitats per a donar serveis de qualitat al voltant del programari lliure.

ISO 9001

ISO 9001

La qualitat és molt important per a nosaltres, per això ens hem certificat amb l’ISO 9001, la norma reconeguda a nivell internacional per a sistemes de gestió de qualitat. Una fita molt important per a nosaltres.

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt