El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Web

Moodle i desenvolupament a mida

Moltes empreses públiques i privades van haver d’adaptar-se al canvi sense més remei, a marxes forçades però aquesta obligatorietat ha establert noves formes d’aprenentatge que gran part de la població ha donat per positiu.

Automattic aposta pel seu LMS sobre WordPress

Amb l’arribada de la versió 5.9 de “Joséphine” a WordPress, i l’esperada funcionalitat d’edició completa del lloc, Automattic ha volgut continuar apostant pel LMS de la companyia i ha alliberat la nova versió 4.0 de Sensei.

Cas d'èxit Fluidra

Cas d’èxit de FLUIDRA i el simulador de preus LPS

3ipunt ha treballat amb FLUIDRA per a crear una solució que permeti realitzar simulacions en temps real sobre l’organització dels seus productes, basant-se en el seu històric de vendes i els nous costos.

CMS i Wordpress headless

Headless CMS, Headless WordPress, què és?

El concepte Headless CMS fa referència a un CMS que no disposa de la part de visualització de continguts i, per tant, únicament s’encarrega de crear-los i gestionar-los des del back-end.

Integra el teu Moodle amb un CMS

L’objectiu: crear plataformes atractives i flexibles des de les que centralitzar la compra, l’accés i l’execució dels cursos de manera completament intuïtiva i transparent per a l’usuari.

Programant en època del COVID-19

A 3ipunt, portem més de dos anys treballant en remot. Vam començar amb un dia a la setmana, i, després de realitzar un període de prova amb dos dies, vam decidir implantar-ho definitivament, degut a que els resultats eren positius. Per tant, no ens ha suposat molts canvis en aquest punt.

Scroll to Top