El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Web

Automattic aposta pel seu LMS sobre WordPress

Amb l’arribada de la versió 5.9 de “Joséphine” a WordPress, i l’esperada funcionalitat d’edició completa del lloc, Automattic ha volgut continuar apostant pel LMS de la companyia i ha alliberat la nova versió 4.0 de Sensei.

Cas d'èxit Fluidra

Cas d’èxit de FLUIDRA i el simulador de preus LPS

3ipunt ha treballat amb FLUIDRA per a crear una solució que permeti realitzar simulacions en temps real sobre l’organització dels seus productes, basant-se en el seu històric de vendes i els nous costos.

CMS i Wordpress headless

Headless CMS, Headless WordPress, què és?

El concepte Headless CMS fa referència a un CMS que no disposa de la part de visualització de continguts i, per tant, únicament s’encarrega de crear-los i gestionar-los des del back-end.

Integra el teu Moodle amb un CMS

L’objectiu: crear plataformes atractives i flexibles des de les que centralitzar la compra, l’accés i l’execució dels cursos de manera completament intuïtiva i transparent per a l’usuari.

Moodle i desenvolupament web a mida complementari

Moltes empreses públiques i privades van haver d’adaptar-se al canvi sense més remei, a marxes forçades però aquesta obligatorietat ha establert noves formes d’aprenentatge que gran part de la població ha donat per positiu.

Programant en època del COVID-19

A 3ipunt, portem més de dos anys treballant en remot. Vam començar amb un dia a la setmana, i, després de realitzar un període de prova amb dos dies, vam decidir implantar-ho definitivament, degut a que els resultats eren positius. Per tant, no ens ha suposat molts canvis en aquest punt.