El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Moodle

Elearning analytics_blog

E Learning Analytics, aprèn a mesurar les teves formacions online

Elearning analytics: conjunt de tècniques que analitzen el comportament de l’usuari-estudiant en la plataforma de formació digital. Amb el resultat d’aquesta anàlisi podem crear noves estratègies d’ensenyament online, fins i tot personalitzar-la buscant l’èxit.

Per què contractar un moodle partner_blog

Per què contractar un Moodle Partner

Moodle és de programari lliure, per la qual cosa qualsevol usuari pot descarregar-lo i modificar-lo, per tant, per què és necessari contractar un Moodle Partner? Et donem la resposta.

Moodle i desenvolupament a mida

Moltes empreses públiques i privades van haver d’adaptar-se al canvi sense més remei, a marxes forçades però aquesta obligatorietat ha establert noves formes d’aprenentatge que gran part de la població ha donat per positiu.

Integració dels continguts propis a Moodle

La personalització de la plataforma està feta totalment a mida. La solució no existeix en el core de Moodle, i s’han combinat els estàndards de Moodle (plugin i theme) amb un servei que sol·licita i consumeix els continguts del client.

Novetats Moodle 4.1

La comunitat de Moodle ens ajuda sempre a desenvolupar millores en el sistema d’aprenentatge de codi obert més popular del mercat. Per això, en aquesta nova versió de Moodle 4.1 s’han tingut en compte perquè les formacions i els aprenentatges siguin encara més intuïtius i exitosos.

Scroll to Top