Banner Moodle Partners

Connectats en comunitat amb tots
els Moodle Partners

L’extensa xarxa global de Moodle Partners són organitzacions que han aconseguit els rigorosos estàndards d’aquest LMS en atenció al client i competència tècnica. 3ipunt és Partner de Moodle des de 2017, i en 2021 ens convertim en el primer Premium Partner a Espanya.

Característiques

Valor afegit de 3ipunt

Entorn global

Estem en contacte amb Partners de Moodle de tot el món, el que ens permet estar al dia de les tendències en EdTech a nivell Global.

Assegura coneixement

Assegurem el coneixement del mercat de solucions educatives, no sols de Moodle, sinó dels partners d’integració, especialment amb els quals treballen per a millorar l’accessibilitat del sistema, com ReadSpeaker i Brickfield.

icona

Certificació

Certificació per part del fabricant de la qualitat en el nivell dels nostres serveis oferts. HQ audita, revisa i certifica els nostres serveis i us fa estar sempre en el top de qualitat.

Accés directe

Disposem d’accés directe a la informació de RoadMap, seguretat i funcionalitats desenvolupades. Així com un canal directe de suport i una atenció personalitzada.

Experiència

Portem més de 16 anys en el món eLearning i la nostra capacitat de desenvolupament en altres plataformes i tecnologies, ofereixen un valor afegit de qualitat i experiència avalada per a portar el projecte amb total garantia d’èxit.

Multidisciplinar

A 3ipunt no només som una empresa d’eLearning, si no que el desenvolupament multitecnològic corre per les nostres venes i ens dona una visió més àmplia dels projectes de Moodle i la seva integració amb altres desenvolupaments.

Certificats

Per què contractar un Moodle Partner?

Els partners són empreses certificades per Moodle que ofereixen serveis d’elearning complets. No plantegen formacions sense sentit, sinó que es creen experiències d’aprenentatge sobre el LMS per a treure-li el màxim profit a les teves formacions en línia, explotant tots els seus recursos i adaptant-se a necessitats concretes. Amb això s’aconsegueix assegurar els millors resultats en els entorns virtuals d’aprenentatge.

Amb un proveïdor de la plataforma d’aprenentatge, tens a la teva disposició un equip d’experts que adapten la plataforma segons les metes que es desitgen aconseguir, ja sigui en escoles educatives, capacitació d’empleats en empreses o formació per a noves incorporacions a l’entorn laboral.

Diferent

Quina diferència hi ha amb un Premium Partner?

Ens convertim en el primer Premium Partner a Espanya. Què ens distingeix com premium? La diferència principal és que els Premium Partners també poden oferir Moodle Workplace, el LMS per a empreses, mentre que un Moodle Partner no. Aquesta plataforma incorpora diverses funcionalitats avançades i exclusives per a millorar la formació i el desenvolupament competencial de les persones de l’organització.

Des de 2019, els Moodle Certified Partner Awards han reconegut el treball excepcional dels Moodle Certified Partners i Moodle Premium Certified Partners. Es reconeix la dedicació dels partners per a ajudar les institucions i organitzacions educatives a transformar o millorar les seves plataformes d’elearning. Al setembre de 2021, 3iPunt, va rebre el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project.

Vols fer un salt a la teva formació eLearning?

Global Partners

Treballem conjuntament

amb els següents Moodle Partners per a millorar contínuament els productes de Moodle.

Moodle Premium Partners
Moodle Partners

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt