El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipunt guanya el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021

3ipunt guanya el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021

Estem terriblement contents d’anunciar que hem rebut el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project dels Moodle Ceremony Awards 2021.

Durant aquest últim any hem tingut l’oportunitat de treballar en més projectes que mai. Encara que hi ha hagut alguns projectes que eren veritables reptes, sempre hi ha aquells que ens fan anar un pas més enllà del que mai hauríem imaginat, especialment quan es tracta d’ensenyar i aprendre en línia mentre vivim una pandèmia.

Vam néixer l’any 2004 com un Projecte Open Source, sempre ens ha agradat contribuir a la Comunitat de Moodle i en el projecte com a tal; i aquesta vegada vam haver d’anar més lluny. Tot i que no contribuïm massa en el codi, hem estat involucrats en alguns projectes que poden canviar el món i la manera en què es gestiona la informació.

Durant aquest any hem treballat, especialment, en un projecte en el qual vam tenir l’oportunitat de transformar una plataforma Moodle en una “Suite de Moodle”. Vam crear una col·lecció d’eines utilitzant plataformes Open Source, com Moodle, BBB o Nextcloud, i estàndards d’interoperabilitat com LTI, per a proporcionar una alternativa al LMS que algunes escoles utilitzen actualment.

Vam millorar la usabilitat i l’Experiència d’Usuari creant una plantilla específica que permetés als usuaris accedir a les funcionalitats del LMS així com a funcions d’altres programes, utilitzant la mateixa maquetació.

Tota la informació s’emmagatzema en un núvol públic i està controlada per cada escola, amb el potencial de poder créixer en espai sense límits. També hem creat una eina d’Importació des de Google Classroom, creant activitats natives de Moodle al importar-les des de Google Classroom.

A més, hem integrat Revisely amb Moodle utilitzant LTI i hem contribuït al fet que se certifiquin per IMS. Revisely usa eines estàndard d’aprenentatge per a crear un kit d’eines per la revisió específic per a professors, i que pot utilitzar-se a Moodle gràcies a la nostra integració.

Moodle compta amb més de 100 Proveïdors de Serveis a tot el món, i estem molt orgullosos de ser part d’aquesta llista, a més d’haver estat seleccionats per Moodle entre aquesta comunitat d’experts.

El nostre CEO, Pau Plana, diu: “Ens agradaria donar les gràcies a Moodle per aquest reconeixement. De totes maneres, ens ho prenem com un repte per a continuar treballant intensament i per a millorar diàriament en els projectes que desenvolupem. Tant és així, que esperem continuar contribuint als projectes de Moodle més i més cada dia i poder alliberar tant codi com sigui possible.

 

Pau Plana rebent el premi Major Open Source Contributor to the Moodle Project

El nostre CTO, Antoni Bertran, narra que “Ser un Moodle Premium Partner no és una tasca fàcil de suportar, i és gràcies al nostre gran equip que ha resultat possible guanyar aquest reconeixement.

Al 2021 hem aconseguit alguns objectius:

  • El nostre equip ha crescut un 25%.
  • Hem començat a emprar noves eines per millorar la nostra comunicació treballant remotament.
  • Hem llançat nous projectes relacionats amb Moodle.
  • Hem mantingut el segell de Moodle Premium Partner.
  • Compte amb un 20% de clients nous.

El 2022 és a punt d’arribar i esperem seguir contribuint amb Moodle, abocats en el projecte de Moodle com a tal i tots els nous projectes que puguin sorgir.

Per últim i no per això menys important, esperem continuar creixent com a empresa i tenir l’oportunitat de celebrar aquest premi amb tots vosaltres en persona ben aviat.

Enhorabona a tots els partners que han rebut un premi avui i, també, a la resta d’ells pel seu esforç constant per convertir-se en millors experts dia rere dia i per contribuir a que el eLearning i, específicament, Moodle, siguin possibles.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt