El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Cas d’èxit amb McGraw- Hill Education (MHE) i Moodle Workplace
Cas d'èxit MHE

Cas d’èxit amb McGraw- Hill Education (MHE) i Moodle Workplace

Taula de continguts

Repte

McGraw-Hill Education (MHE), important editorial a nivell mundial, necessitava una plataforma on poder oferir els seus llibres de text digitals en l’àmbit nacional, pels diferents nivells educatius d’Espanya, principalment ESO i Batxillerat, dins del paraigües de les diferents comunitats autònomes.

Solució

3ipunt ha treballat amb McGraw-Hill per crear una solució que permeti dirigir i repartir els seus llibres de text de forma centralitzada. Era important aconseguir aplicar canvis directament a totes les plataformes desplegades amb aquest contingut, de forma centralitzada, per cada institució que l’utilitzi.

L’experiència que tenim a 3ipunt i sobretot, el coneixement previ de les necessitats de MHE ens va fer triar Moodle Workplace gràcies a les seves possibilitats de compartició de contingut mitjançant el multitenancy. 

Així doncs, 3ipunt ha desenvolupat una solució completament personalitzada que s’adapta a les necessitats i objectius comercials del client. 

També s’han fet canvis exclusius per a McGraw-Hill, que es van poder integrar sense problemes a Moodle Workplace. S’han personalitzat mètodes de matriculació, plugins locals de sincronització de dades amb el seu CMS (Alfresco), un gestor de matriculació als cursos mitjançant un codi de llicència, entre d’altres.

Resultats

La plataforma compta amb 12.000 usuaris en aquests moments, però Moodle Workplace de McGraw-Hill està en constant creixement. Al voltant de 200 llibres han estat creats i distribuïts per tota Espanya. 

Juan Francisco Ocaña, Director de Producte i Estratègia Digital de McGraw Hill remarca l’excel·lència de 3ipunt afirmant que “la flexibilitat del Moodle Premium Partner 3ipunt per abordar i personalitzar solucions per al nostre mercat ha estat excel·lent. Tot el procés ha estat molt ben organitzat en fases i etapes, involucrant sempre a les persones necessàries per aconseguir els nostres objectius”.

Per a més informació del cas d’èxit amb McGraw-Hill, pots llegir aquest article.

Si vols saber tots els avantatges de tenir Moodle Workplace no dubtis a visitar la nostra pàgina web o enviar-nos un correu a contacte@tresipunt.com.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt