El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

El projecte My Big Campus de l’escola Tamarind Tree
my big campus

El projecte My Big Campus de l’escola Tamarind Tree

Gràcies a ser Moodle Partners estem en contacte amb tots els partners a nivell mundial i ens assabentem de projectes interessants que es duen a terme arreu.

Entre ells en destaquen projectes tecnològics i punters, i altres que tenen la vocació d’ajudar a fer arribar l’e-learning al màxim d’usuaris possibles i facilitar l’educació a tots els nivells. Dintre d’aquests últims, es troba My Big Campus en el que podeu participar, ja sigui directament com a voluntaris o bé donant-li difusió.

L’escola Tamarind Tree, amb alumnes dels 3 fins als 10 anys, situada a Dahanu, Índia ha desenvolupat un ecosistema digital utilitzant recursos educatius oberts i software lliure, inclòs Moodle LMS. Els alumnes estan aprenent de manera online mitjançant el Moodle de Tamarind, My Big Campus.

Aquesta plataforma, descrita com una escola sense parets, està ajudant als nens de l’escola a tenir igualtat d’accés a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19.

A principis del 2021, es va donar accés a la plataforma My Big Campus de manera gratuïta per a totes les persones. I no només està sent utilitzada pels 150 estudiants de l’escola Tamarind Tree, sinó que nens de tota Índia s’han pogut unir als cursos impartits per professors voluntaris.

Si vols contribuir en aquest projecte, ho pots fer de dues maneres: 

  1. Ser mestre voluntari: tota persona que pugui ensenyar alfabetització digital, matemàtiques, ciències o qualsevol habilitat és benvinguda com a voluntària. Si t’interessa hauràs de fer un curs de curta durada a My Big Campus i contactar amb Nomad.
  2. Adquisició d’estudiants: Pots fer difusió de l’existència de My Big Campus i l’oportunitat que els nens a l’Índia en edat escolar assisteixin a l’escola de manera virtual i gratuïta. Pots fer-ho compartint el contingut de Facebook i Twitter de Tamarind Tree i My Big Campus!

Si vols més informació, aquest vídeo explica el projecte My Big Campus amb detall.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt