El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Cas d'èxit amb McGraw-Hill i AWS

Cas d’èxit amb McGraw-Hill i AWS

Un dels últims projectes que hem realitzat per McGraw-Hill ha estat el desenvolupament de la seva plataforma Moodle, instal·lada en servidors AWS, que permet distribuir a tots els seus centres clients els seus continguts d’educació secundària.

El volum d’usuaris és molt alt i tan la concurrència en hores punta com la baixada d’ús en hores no lectives són molt rellevants a l’hora d’escollir la infraestructura més adient per tal d’assolir l’èxit en aquest projecte.

Per això, des de l’inici vam proposar usar sistemes d’AWS que ens permeten assegurar una alta disponibilitat, així com sistemes de computació flexible que s’ajusten a la demanda de cada moment. Amb aquestes dues característiques hem aconseguit no només que el rendiment de la plataforma sigui excel·lent si no que ho hem fet ajustant els costos i fent tot el sistema sostenible.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt