El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Cas d’èxit de FLUIDRA i el simulador de preus LPS
Cas d'èxit Fluidra

Cas d’èxit de FLUIDRA i el simulador de preus LPS

Taula de continguts

Repte

FLUIDRA és l’empresa líder a nivell global dedicada al sector de la piscina i el Wellness. Aquesta necessitava una plataforma amb la qual poder realitzar simulacions basades en la seva llista de preus i històric de vendes, mitjançant les quals poder prendre decisions en l’organització sobre els seus productes, per famílies, i en els preus; per a continuar donant als seus clients el servei que li ha permès ser líder dins del seu sector.

Solució

3ipunt ha treballat amb FLUIDRA per a crear una solució que permeti realitzar simulacions en temps real sobre l’organització dels seus productes, basant-se en el seu històric de vendes i els nous costos, obtenint com a resultat una llista de preus que li permeti continuar liderant el sector de la piscina.

El primer repte ha estat realitzar les integracions amb el sistema QUOTEX mitjançant les quals obtenim totes les dades necessàries per a realitzar les simulacions en temps real.

Atès que comptàvem amb un volum de dades molt gran, calia fer un procés molt optimitzat i estructurat per a obtenir resultats adequats a la plataforma desenvolupada.

El segon repte era poder aplicar en una plataforma web totes les necessitats, tant de configuració del scope com d’obtenció de resultats en un dashboard mostrant uns KPI’s de manera gràfica i numèrica.

Així doncs, 3ipunt ha desenvolupat una solució completament personalitzada que s’adapta a les necessitats i objectius comercials del client.

Resultats

La plataforma s’implantarà en els 3 països més importants on la companyia té presència a Europa. Amb això, l’empresa espera continuar sent líder mundial en el sector de les piscines.

A 3ipunt, empresa especialitzada en tecnologies de la informació, comptem amb una extensa experiència per a trobar solucions totalment personalitzades i adaptades a les necessitats específiques de cada client. Escriu-nos a contacte@tresipunt.com i explica’ns què necessites!

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt