El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

6 Avantatges de les plataformes e-learning per al sector sanitari
portada_6 avantatges plat elearning sanitari

6 Avantatges de les plataformes e-learning per al sector sanitari

Els canvis i evolució del sector mèdic exigeixen als sanitaris estar contínuament actualitzant-se i formant-se, però a causa dels torns de treball dels facultatius, aquesta tasca és complicada en molts casos.

Per aquest motiu, la formació online és una opció molt atractiva i una elecció que molts metges, infermers i altres treballadors del sector de la sanitat estan duent a terme.

En aquest article donarem les claus per a oferir una sanitat avançada.

E-learning per a la capacitació d’infermers i metges

Els estudiants que acaben de finalitzar la seva carrera professional sanitària o grau, s’enfronten a un important repte: treballar i continuar formant-se en un sector en constant evolució.

Igualment, els facultatius amb anys d’experiència necessiten continuar evolucionant al ritme de les noves tecnologies i avanços mèdics, però els horaris complicats en el sector salut, els impedeix participar en cursos presencials.
Els sistemes e-learning ofereixen avantatges per als qui vulguin formar-se i no disposin de temps per fer-ho.

continguts mèdics plataforma elearning

Aprenentatge en 3D i realitat virtual

Gràcies als elements multimèdia de les plataformes e-learning es pot oferir una experiència d’aprenentatge en 3D i realitat virtual per a preparar als empleats a situacions reals on en la formació tradicional no arriba. D’aquesta manera, el treballador pot gaudir d’una experiència mitjançant realitat virtual, per exemple, una intervenció quirúrgica.

plataforma e-learning sanitari

Optimització de la formació

Les plataformes LMS donen la possibilitat d’emmagatzemar tota la informació mèdica i documentació a la qual els professionals necessiten acudir amb freqüència per als seus processos d’aprenentatge.

Organitzant la informació en carpetes ordenades, les consultes d’aquestes dades s’optimitzen en temps i en espai físic.

Gràcies a la seva adaptabilitat en qualsevol dispositiu, aquestes consultes poden fer-se des del mòbil, evitant la limitació a ordinadors d’escriptori i connexió a internet.

Potser t’interessa: Casos d’èxit en el sector salut

Estalvi de costos

Les despeses en costos de paper, impressió de documentació i enviaments necessaris per a l’educació tradicional ara es pot estalviar gràcies a que es disposa d’aquesta documentació a la pròpia eina.

Igualment, els desplaçaments a llocs on s’imparteixen cursos sanitaris, també desapareixen, podent oferir-los a través dels LMS.

Anàlisi de resultats

Quan parlem de proves mèdiques complexes, a vegades la tecnologia de la maquinària d’un hospital es queda obsoleta. Mitjançant l’anàlisi de dades de les plataformes de formació online, podem obtenir resultats de forma més ràpida i amb major precisió.

Anàlisi de dades de les plataformes elearning

Involucració d’empleats

Amb els sistemes de formació digital, els empleats no han de fer un esforç extra per a evolucionar en el sector mèdic. Es formen al seu ritme i en qualsevol lloc. En definitiva, és un empleat més content que genera un impacte positiu en l’atenció dels pacients i involucrant-se més en la seva labor professional. Això és un gran benefici si parlem de la reputació hospitalària.

L’e-learning: una opció ideal per a professionals de la salut

El personal mèdic està en constant evolució i han de mantenir-se actualitzats en nous tractaments, millors pràctiques i noves tecnologies. Els cursos elearning asseguren aquesta constant evolució.

Els cursos poden dissenyar-se a mesura i segmentar-los per a no aclaparar el procés d’aprenentatge, ja que en aquest sector el contingut és molt extens.

A tresipunt, desenvolupem continguts a mesura per al sector mèdic de tal manera que la formació sigui simple i de fàcil consulta, personalitzant el contingut, fins i tot utilitzant gamificació per a oferir millors resultats que augmentin el compromís de l’empleat.

Si tens el teu projecte elearning per al sector sanitari, no dubtis a consultar-nos!

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt