El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Per què el teu negoci necessita un equip de desenvolupament web?
poratda_importància equip desenvolupament

Per què el teu negoci necessita un equip de desenvolupament web?

Fer un desenvolupament a mida per al teu negoci et dona una sèrie d’avantatges enfront de l’ús d’aplicacions o programari comercial, ja que es pot adaptar a qualsevol tipus de necessitat concreta.

Programes com WordPress, Prestashop i Drupal són els que ofereixen majors possibilitats i capacitats quant al desenvolupament web es refereix, de fet són els més utilitzats avui dia.

Perquè si bé aquests sistemes comercials posseeixen multitud d’extensions i plugins, en moltes ocasions ens adonem que no resolen al 100% la necessitat.

Tot i que tenim bones notícies sobre aquest tema. Aquests gestors de contingut també són adaptables si es compta amb un equip de desenvolupament web. T’ho expliquem més endavant. Primer, deixa’ns explicar-te la importància de comptar amb un equip de desenvolupament web per al teu negoci, i per què hauries de considerar tenir aquest tipus de solucions.

Estàs buscant un equip especialitzat en solucions a mida i desenvolupament web per a empreses?

S’adapta al que necessitis

Tant si el que exigeix la teva empresa és tenir una pàgina web amb elements i funcionalitats concretes o una aplicació que resolgui procediments del negoci, estàs de sort perquè un equip de desenvolupadors d’aplicacions web poden implementar la solució adequada per a complir amb els requeriments desitjats. Fins i tot adaptant un programari comercial amb programació a mida.

Et permet aconseguir més clients

Tendim a buscar en internet una solució que s’adapti als requeriments que exigeix l’empresa, però és suficient per al negoci?

La manera en la qual interactuem amb el públic ha canviat i les tecnologies han evolucionat. A l’hora que els nostres potencials clients ens trobin necessitem, no només tenir presència en els cercadors, sinó automatitzar processos de captació de leads.

Les estratègies de màrqueting que necessita el teu negoci per a connectar amb el teu públic o amb col·laboradors no sempre es poden implementar en solucions pre fetes i es necessita d’un desenvolupament a mida per a poder aplicar-les.

conseguir clients

Automatització de processos

A vegades hi ha tasques diàries que resulten molt tedioses i ocupen molt temps als empleats. Els equips de programació pensen en solucions tecnològiques per a automatitzar aquest tipus de processos i que el negoci sigui més òptim.

Presa de decisions

Per a prendre decisions que rendibilitzin els negocis, necessitem poder extreure dades i informes que en molts casos no els podem obtenir amb la plataforma amb la qual es treballa en l’empresa o és complicada la seva extracció. Amb un desenvolupament a mida, l’accés a aquesta informació se simplifica podent escalar el negoci donant-te suport en l’analítica.

analitzar dades

Seguretat i protecció de dades

És de summa importància tenir present la vulnerabilitat de dades del programari antic, per això un bon desenvolupador d’aplicacions web té com a objectiu posar especial cura en la protecció de les dades del negoci i en la protecció enfront de hackejos o altres errors de seguretat.

Conclusions

Com hem vist, comptar amb un equip de professionals en el desenvolupament web enumera una sèrie d’avantatges importants per a poder aconseguir resultats més beneficiosos per a les empreses.

Un programador web, per la seva experiència i professionalitat, plantejarà solucions basades en els requeriments i exigències que necessiti cada empresa.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt