El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Meetup sobre Moodle i RGPD
Meetup moodle i RGPD

Meetup sobre Moodle i RGPD

Dijous 17 de juny, des de 3ipunt vam fer un meetup en el qual, la Txell Llorach (eLearning Lead, Project Manager i Facilitadora del MEC) ens va explicar com configurar les polítiques RGPD i el rol del DPO (Data Privacy Officer) dins de Moodle.

Segur que has sentit a parlar del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD): és la regulació en matèria de protecció de dades i privacitat per a les persones dins de la Unió Europea. 

A més, és d’obligat compliment per a totes les organitzacions de la Unió Europea, així com aquelles fora de la Unió Europea que emmagatzemin dades de ciutadans de la UE. Cal puntualitzar que no és suficient instal·lar els plugins necessaris per complir els requisits del RGPD. 

Així doncs, en el vídeo s’explica com crear l’usuari que farà de DPO, com crear i configurar un rol DPO, com habilitar la configuració de privacitat i com assignar el rol de DPO a l’usuari creat. A més, també fem un repàs de la creació i configuració de les polítiques en Moodle. Tot això i molt més en el vídeo adjunt!

No dubtis en enviar-nos un correu a training@tresipunt.com per resoldre qualsevol dubte!

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt