El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipunt participa en la integració i certificació de Revisely amb LTI 1.3 i LTI Advantage

3ipunt participa en la integració i certificació de Revisely amb LTI 1.3 i LTI Advantage

Estem molt orgullosos d’anunciar que l’eina Revisely ha obtingut la certificació en LTI 1.3 per IMS Global Consortium.

3ipunt ha participat en la integració i certificació de Revisely amb LTI 1.3 i LTI Advantage. Com ja sabeu, LTI 1.3 és l’estàndard que permet la integració segura d’aplicacions en qualsevol LMS, així com el retorn de notes i obtenir els usuaris de l’aula.

Això ha permès que Revisely formi part de l’ecosistema d’aplicacions de qualsevol institució, evitant costos d’integració ad hoc per a cada client.

Certificació LTI versió 1.3

Per a qui no conegui Revisely, és una aplicació per a donar feedback sobre els treballs dels estudiants de manera senzilla, ràpida i sobre qualsevol format de document. Algunes de les característiques més importants són:

  • L’aplicació ajuda al professor durant tot el procés al voltant de la correcció de textos.
  • La col·lecció de feedback formatiu inclosa permet estalviar temps.
  • Amb aquesta eina de correcció potent, el professor pot anotar les seves observacions i donar el seu feedback a l’alumne.
  • Revisely funciona en línia, no necessita cap instal·lació. Pot utilitzar-se en PC de sobretaula, portàtil, tauleta i iPad.

Pots seguir totes les novetats de Revisely al seu Twitter.

IMS és una organització internacional sense ànim de lucre que va sorgir l’any 1995 i persegueix fomentar a nivell global el creixement i l’impacte de les tecnologies de l’aprenentatge en els àmbits educatius i de formació en empreses.

A 3ipunt som partners d’IMS Global pel valor que aporta als nostres clients l’ús d’estàndards, reduint costos i així, centrar-nos en l’alt valor afegit.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt