El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipunt participa a IntelliCon: l'esdeveniment global que celebra les dades

3ipunt participa a IntelliCon: l’esdeveniment global que celebra les dades

El dijous 21 d’octubre va tenir lloc IntelliCon: l’esdeveniment global que celebra les dades, del qual des de 3ipunt som patrocinadors. Entre els experts van assistir en Cristiano Zerbinati (eLearning Project Manager) i l’Antonio Manzano (Fullstack Developer), companys de 3ipunt.

Van presentar Goodle, un nou model d’entorn integrat de formació en línia, basat en Moodle, que permet oferir als clients, un conjunt d’eines integrades, totes open source, i que ofereixen funcionalitats que van més enllà d’un LMS habitual.

Es va descriure l’arquitectura que es proposa, basada en la integració de diferents eines open source, facilitant el desplegament en qualsevol entorn triat pel client mitjançant integració i millora contínua.

A més, per a afavorir la transició entre Google Classroom i el nou entorn Moodle, es va presentar una nova eina d’importació de tot el material de les classes.

Tot això, aplicant metodologies DevOps, que ens permet conèixer en tot moment, no només l’estat de les aplicacions, sinó l’aplicació de tècniques d’intel·ligència de negoci i Big Data, amb l’objectiu de detectar patrons i millorar l’aprenentatge dels alumnes.

 

3ipunt participa a IntelliCon

No dubtis en enviar-nos un correu a contacte@tresipunt.com per resoldre qualsevol dubte!

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt