El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Ajuda per al teu Moodle x tothom

Ajuda per al teu Moodle x tothom

Per ajudar-te a començar a treballar amb el teu nou Moodle de Moodle x tothom, hem preparat uns vídeos amb les principals accions que pots fer.

Introducció a la plataforma

En aquest video us fem una introducció a la plataforma de Moodle x tothom, per a que us sigui més facil familiaritzar-vos amb la nova eina.

Com funciona la plataforma?

En el següent video mostrem com funciona la navegació principal de Moodle x tothom, amb les diferents seccions que tenim dins del Moodle i el que podem veure en cadascuna d’elles.

Crear usuaris

Un altre punt important que trobareu dins de Moodle x tothom és la creació d’usuaris, i en aquest video us ensenyem com fer-ho.

Crear cursos

I què fariem amb els usuaris si no disposem de cursos on puguin accedir i fer la formació? En el següent video veureu la manera de crear-los i poder categoritzar-los.

Recursos i activitats

Per últim, us mostrem com poder afegir recursos i /o activitats als cursos que esteu donant d’alta dins la plataforma de Moodle x tothom

Esperem que us siguin d’utilitat!

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt