El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Automattic aposta pel seu LMS sobre WordPress

Automattic aposta pel seu LMS sobre WordPress

Amb l’arribada de la versió 5.9 de “Joséphine” a WordPress, i l’esperada funcionalitat d’edició completa del lloc, Automattic ha volgut continuar apostant pel LMS de la companyia i ha alliberat la nova versió 4.0 de Sensei on introdueixen la “Manera aprenentatge”, amb aquesta nova funcionalitat integrada.

Plugin Sensei versió 4.0
Pluguin Sensei, versió 4.0. (2022). https://senseilms.com/


Automattic, amb aquest nou plugin, promet
customitzar l’experiència d’aprenentatge com mai abans havia estat possible. Tot i que la majoria dels seus competidors ho porten oferint des del començament, han aconseguit, gràcies a la integració amb FSE (Full Site Editing) i Gutenberg una nova manera d’aconseguir l’èxit. I de pas, consensuant l’aposta de futur del CMS per aquesta experiència d’edició visual per blocs per a la creació de continguts multimèdia.

I com no podia ser d’una altra manera, l’actualització de Sensei ha portat un disseny renovat i l’actualització de la usabilitat del menú de navegació, que portava 9 anys sense ser modificat i era bastant difícil d’utilitzar.

Portada plugin Joséphine
Portada pluguin Joséphine. (2022). https://es.wordpress.org/2022/01/26/wordpress-5-9-josephine/


Quant a les novetats que porta WordPress amb Joséphine, tenim…

El nou tema Twenty Twenty-Two

El primer tema de blocs per defecte a la història de WP. Ve amb una caixa de pintures personal, perquè puguis modificar l’aspecte complet del teu tema al teu gust, sense picar una línia de CSS.

La navegació del lloc per blocs

Un nou bloc de navegació que et permet personalitzar el menú de navegació des de les seves opcions de configuració.

Millors controls de blocs

Noves eines de tipografia, controls de disseny flexibles o un control més precís sobre els detalls com a espaiats, vores, altures…

Directori de patrons

Així com de plugins i temes existeixen directoris, aquesta nova versió introdueix el directori de patrons, per a afegir funcionalitats a cop de clic.

Vista de llista renovada

S’ha integrat amb la resta del site amb funcionalitats com arrossegar i deixar anar, controls d’ampliar i contreure seccions, i ancoratges HTML.

Bloc de galeria actualitzat

Cada imatge del bloc de galeria es tracta com un bloc d’imatge, i es poden personalitzar de manera independent o en un grup. I canviar el disseny arrossegant i deixant anar.

Una gran feina com sempre, fet amb afecte per una comunitat increïble que continua promocionant i apostant per la formació en línia, utilitzant la seva pròpia eina internament per a donar formació als seus treballdors.

Code is Poetry

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt