El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipunt, experts en desenvolupament i formació eLearning

3ipunt, experts en desenvolupament i formació eLearning

Fundada en 2004, 3ipunt està formada per professionals amb més de divuit anys d’experiència en el món de les Noves Tecnologies. Apostem fortament per les iniciatives Open Source, per la qual cosa basem en elles els nostres serveis de consultoria integral en tecnologies de la informació i les comunicacions.

També ens identifiquem amb el concepte d’artesania informàtica: ens agrada aportar un alt valor afegit als nostres projectes, perquè aquests també ens aportin beneficis. Oferim la tecnologia com un servei als nostres clients.

En 2020 vam obtenir el segell Premium Partner com a soci certificat de Moodle. Aquest reconeixement ens permet aconseguir el màxim nivell entre la seva xarxa de socis, amb la possibilitat d’oferir tots els productes i serveis de Moodle, incloent l’oferta corporativa de Moodle Workplace i l’allotjament en el núvol amb alts estàndards de compliment cloud, en servidors AWS.

Moodle, la millor plataforma d’eLearning

Moodle, la plataforma eLearning, compta amb 300 Milions d’usuaris a tot el món i és la comunitat de desenvolupament en plataformes opensource més gran a nivell mundial.

La plataforma és adequada tant per a les classes totalment en línia o a distància, així com per a complementar l’aprenentatge presencial.

Els autors de la plataforma defensen que Moodle promou una pedagogia constructivista social (col·laboració, activitats, reflexió crítica, etc.).

Les dades de la plataforma elearning només els administres tu, no hi ha cessió de dades a tercers. Nosaltres, hem desenvolupat un plugin per a migrar de manera fàcil i automàtica qualsevol contingut de Google Classroom a qualsevol plataforma Moodle, en qüestió de minuts.

Moodle 4.0 ja està disponible, aportant una experiència d’usuari millorada a milions d’usuaris a tot el món.

A més d’una aparença millorada, hi ha una sèrie de noves característiques dissenyades per a millorar l’experiència de l’usuari i oferir millors resultats d’aprenentatge.

Disseny adaptat a la imatge corporativa

Comptem amb un equip d’experts en Disseny Gràfic que poden crear un disseny adaptat a la imatge corporativa de l’empresa i a les necessitats específiques, tenint en compte la UX i la IA.

Comencem el procés de disseny analitzant les guies d’estil proporcionades pel client. Si no disposen d’elles, elaborem el disseny basant-nos en els colors i l’estil de la pròpia marca.

Els nostres temes a mida, adaptats a la marca de la teva organització, funcionen a la perfecció en qualsevol dispositiu i poden funcionar juntament amb la seva pròpia aplicació mòbil personalitzada.

Especialistes en formació eLearning per a empreses i centres educatius

A 3ipunt, els que construeixen i configuren el teu Moodle són també els que et formaran per a treure-li el màxim partit. Oferim formació específica sobre Moodle en dues modalitats diferents:

  • Cursos a mida – per a clients: En tots els nostres projectes oferim 4 hores de formació per als administradors del projecte. En aquestes sessions els ensenyem a utilitzar la plataforma i les personalitzacions o funcionalitats que afegim al LMS o altres sistemes que construïm.
  • Formació oberta i webinars: Som membres del grup Moodle Barcelona Meetup i col·laborem amb Juan Leyva de l’equip de Moodle de Barcelona oferint webinars gratuïts en alguns temes de Moodle i altres.

Si els cursos no s’ajusten a les teves necessitats, podem crear-los per tu!

Moodle Educator Certification

Som facilitadors oficials de MEC (Moodle Educator Certification) per Moodle. 

Aquest complet programa està dissenyat per a millorar les teves habilitats d’ensenyament en línia i, si ets un usuari experimentat de Moodle com a educador, aquesta és la certificació més adequada per tu.

El programa Moodle Educator Certification (MEC) només pot ser impartit per Moodle MEC Facilitadors acreditats, ja que només aquests professionals estan capacitats i certificats per a fer-ho. A 3ipunt sempre tindràs la supervisió i el suport d’un facilitador certificat. Som proveïdors de serveis Moodle Premium!

El programa de Certificació d’Educadors Moodle està coordinat amb el Marc Europeu de Competències Digitals per a Educadors (DigCompEdu), que articula 22 competències en les sis àrees necessàries per a millorar i innovar l’educació i la formació.

Oferim la Certificació d’Educador Moodle en anglès, català i espanyol.

Amb l’obtenció d’aquest certificat podràs acreditar els teus coneixements amb Moodle com a educador.

Aquest certificat millorarà la teva reputació. Et posa en el camí correcte per a avançar en la teva carrera amb credencials que demostren el teu aprenentatge en línia i les teves habilitats digitals.

Continguts eLearning

Som experts en el desenvolupament de continguts eLearning aportant solucions globals, flexibles i 100% personalitzades.

Des d’una consultoria inicial, al disseny instruccional pedagògic i producció dels materials formatius incorporant les tendències tecnològiques que estan definint el futur de l’elearning, passant per la ludificació i l’avaluació dels continguts.

Utilitza noves mecàniques per a comunicar-te amb els teus alumnes, trenca la monotonia intercalant jocs i autoavaluacions i utilitza el disseny per a millorar l’experiència general.

continguts eLearning
¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt