El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipunt, primer Premium Partner de Moodle d'Espanya

3ipunt, primer Premium Partner de Moodle d’Espanya

A 3ipunt hem treballat intensament per a obtenir el reconeixement per part de Moodle i destacar com a empresa experta en e-learning amb la capacitat d’oferir el servei i productes de Moodle. Ho hem aconseguit, som el primer Premium Partner de Moodle de Espanya.

Què és ser Premium Partner de Moodle?

Recordant temps enrere, al novembre de 2020…

Estem contents per anunciar que en 3ipunt hem obtingut el segell Premium Certified Services Provider com a soci certificat de Moodle, la plataforma d’aprenentatge de codi obert més utilitzada del món.

Després d’un llarg i exigent procés de qualificació per part de Moodle, és un honor poder anunciar que hem rebut el segell Premium Partner el primer i únic d’Espanya.

Aquest reconeixement ens permet aconseguir el màxim nivell entre la seva xarxa de socis, amb la possibilitat d’oferir tots els productes i serveis de Moodle, incloent-hi l’oferta corporativa de Moodle Workplace i l’allotjament en el núvol amb alts estàndards de compliment cloud, en servidors AWS.

3ipunt, primer Premium Partner de Moodle en España. Premium Certified Services Provider

Coincidint amb la celebració de la MoodleMoot Spain Online 2020 els dies 17 i 18 de novembre del 2020, l’esdeveniment sobre Moodle més important per a la comunitat hispanoparlant del qual 3ipunt és Patrocinador Platinum, es va anunciar oficialment el nou nivell Premium Partner, passant així a formar part del selecte grup de divuit socis amb la màxima distinció mundialment.

Jose Marcos Lopez-Rios, Channel Manager per a EMEA, Moodle, remarca l’excel·lència de 3ipunt afirmant que “com a testimoni de la seva experiència i professionalisme per part de tots els membres de l’equip en els projectes en els quals hem col·laborat amb ells, estem orgullosos de nomenar a 3ipunt com el nostre primer soci Moodle Premium certificat en espanyol”.

Des de llavors i com ja ho fèiem abans, no hem deixat de treballar en el la implementació i desenvolupament a mida de la plataforma de formació online per a empreses, institucions, etc, donant-nos l’oportunitat de continuar creixent en el sector de l’educació a distància de forma molt més precisa i complexa per a oferir el màxim benefici de Moodle als nostres clients.

Avui dia, 3ipunt destaca en el sector de l’educació en línia com a experts en e-learning, ja que a part de crear i gestionar plataformes Moodle,  desenvolupem a mida qualsevol integració de Moodle en l’eina que té cada client.

Badge Major Open Source Contributor 2021

En què es diferencia 3ipunt de la resta?

Després de més de divuit anys d’experiència contrastada com a desenvolupadors, hem consolidat la nostra posició com a empresa de capacitat integradora, apostant fort per la filosofia basada en les tecnologies open source i l’artesania informàtica.

Amb un tracte molt proper, i sistemes sostenibles i escalables en contraposició a les grans consultores, tenim clients tant estatals com internacionals en sectors tan dispars com universitats, editorials, en els sectors farmacèutic i hospitalari, i ONG’s.

Un camí llarg des que en 2004 féssim els nostres primers passos en el món dels portals, gestors de continguts (CMS), eCommerce i desenvolupaments a mida. 

A 3ipunt comptem amb una extensa experiència en e-learning per a ajudar-te a esprémer el magnífic potencial de la plataforma més gran LMS. 

Per a més informació no dubtis a visitar la nostra pàgina web o enviar-nos un correu a contacte@tresipunt.com.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt