El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

El Cafè de 3ipunt: parlem de XatKit, la plataforma open-source per a la creació de xatbots

El Cafè de 3ipunt: parlem de XatKit, la plataforma open-source per a la creació de xatbots

Parlem sobre la plataforma open-source per a la creació de xatbots

El dijous 27 de gener, va tenir lloc el segon Cafè de 3ipunt. En aquesta ocasió la Jordi Cabot (fundador de XatKit) i Pau Plana (CEO de 3ipunt) van parlar sobre el món dels xatbots, com instal·lar-lo a la teva pàgina web i finalment, què és i com funciona XatKit (xatbots) mostrant una demo.

A continuació resumim alguns dels temes i preguntes clau que es van tractar durant la sessió.

Jordi Cabot va començar definint què és un xatbot d’una manera molt senzilla: és un bot/assistent que es comunica amb els usuaris a través de missatges de text.

I ara et preguntaràs: per a què serveix? El xatbot permet a l’usuari interactuar amb la teva pàgina web d’una forma molt més natural i afavoreix de manera important l’experiència de l’usuari.

Ara que ja hem explicat què és i per a què serveix un xatbot, en Jordi ens resol els següents dubtes: Entenen sempre el que pregunten els clients? Què passa quan no ho fan? I si un client no vol parlar amb un xatbot, hi ha risc de perdre’l? També ens explica com crear un xatbot i com el pots instal·lar a la teva pàgina web.

Totes les respostes les trobaràs a l’enregistrament del webinar!

Esperem que us hagi semblat interessant el Cafè de 3ipunt sobre XatKit, ens veiem en el proper! Si vols saber més o tens algun dubte, no dubtis en escriure’ns a contacte@tresipunt.com.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt