El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Homologa el teu Moodle amb SEPE i oficialitza la teva formació
imatge_homologa moodle amb sepe

Homologa el teu Moodle amb SEPE i oficialitza la teva formació

Si estàs llegint això és perquè vols homologar la teva plataforma de teleformació amb el SEPE. Doncs bé, estàs en el lloc correcte. Aquí trobaràs respostes a les teves preguntes.

És probable que ja comptis amb un LMS o que estiguis pensant a començar a impartir formació a distància i encara no hagis escollit la plataforma. Si estàs amb aquesta elecció, pots llegir el nostre article on parlem de Moodle, la millor plataforma LMS del mercat.

En qualsevol dels casos, veurem per quins motius és interessant comptar amb un LMS compatible amb SEPE.

Avantatges de Moodle per a formació online homologada en SEPE

El SEPE no acredita plataformes, però necessitaràs una que compleixi amb els requisits que demana aquesta institució per a poder completar l’homologació del teu centre.

En aquest sentit, Moodle, en ser una plataforma Open Source es pot modificar perquè compleixi amb aquests requisits.

A Moodle es pot integrar un plugin per a homologar la teva plataforma amb els requisits SEPE amb només un clic.

L’homologació en modalitat e-learning permet impartir cursos a nivell nacional, utilitzant per a això una plataforma de teleformació.

Imatge_logo SEPE

Valida la teva plataforma e-learning amb SEPE

Connecta la teva plataforma amb el Servei Estatal Públic d’Ocupació mitjançant els serveis SOAP oferts pel SEPE i acredita’t com a centre de formació en modalitat de teleformació per a realitzar certificats de professionalitat.

Per què acreditar-se com a centre impartidor de Certificats de Professionalitat en modalitat Teleformació?

Podràs impartir Certificats de Professionalitat de manera privada i amb validesa a nivell estatal. Quan el SEPE t’acrediti com a centre de formació en modalitat de teleformació per a impartir Certificats de Professionalitat, el teu centre serà considerat d’àmbit estatal i, per tant, podrà ser entitat sol·licitant en les convocatòries estatals del SEPE.

Per què optar per una plataforma Open Source?

Un LMS de codi obert permet gestionar tot tipus de cursos en modalitat e-learning. Com ja hem esmentat, Moodle és la més reconeguda a nivell internacional. Es tracta d’un sistema elearning Open Source utilitzat per milions d’usuaris a tot el món, i constantment millorada per la comunitat de Moodle, la qual cosa fa que les seves possibilitats siguin infinites.

Com puc rendibilitzar els meus continguts?

Una manera de rendibilitzar la teva formació i treure el màxim profit als teus continguts i rendibilitzar-los és creant catàlegs amb oferta formativa per a oferir-los online.

Si disposes de continguts però no són compatibles amb Moodle, t’ajudem a convertir-los i integrar-los en format curso en modalitat e-learning perquè puguis homologar-ho amb SEPE i treure’ls rendibilitat.

I ara que coneixes una mica sobre la teleformació i com s’homologa, t’atreveixes a impartir cursos oficials homologats pel SEPE?

¡Comparte este post!
Desplaça cap amunt