El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Moodle Cloud: com allotjar Moodle en el núvol

Moodle Cloud: com allotjar Moodle en el núvol

Què és MoodleCloud?

MoodleCloud és una solució LMS que està llesta per a utilitzar-se amb les funcions més populars de Moodle integrades. Es tracta d’una plataforma basada en el núvol que és 100% compatible amb Moodle.

El seu ús és molt simple, només fa falta registrar les dades del teu lloc i estarà en funcionament en pocs minuts. MoodleCloud s’actualitza amb l’última versió de Moodle perquè rebi noves funcions, millores i correccions poc després del seu llançament.

El lloc compta amb un curs d’introducció a Moodle amb accés a la documentació de referència, tant d’administrador com de professor, i als fòrums de suport de la comunitat.

A més, s’ofereix un panell de control on consultar dades d’ús del nostre lloc Moodle: nombre d’usuaris, espai ocupat, etc.

Quina diferència hi ha entre Moodle i MoodleCloud?

A més de les característiques de Moodle, MoodleCloud posseeix eines i complements addicionals per a un aprenentatge atractiu, interactiu i divertit, una mica més moderna que Moodle.

No obstant això, es pot treballar amb Moodle en un desenvolupament a mida o integracions a mida per a adaptar-lo a necessitats concretes, ja que es tracta d’una eina LMS Open Source.

Fes el teu projecte web a mida amb Moodle!

Beneficis de MoodleCloud

Escalable

Existeix una varietat de solucions tecnològiques allotjades que s’adapten a institucions educatives i organitzacions de totes les grandàries. Des de plans inicials de 50 usuaris fins a paquets allotjats complets per a milions d’usuaris.

Crea una gran experiència d’aprenentatge

Hi ha un gran catàleg de recursos, activitats i eines col·laboratives per a crear cursos atractius. Agrega avaluacions i certificats personalitzats per a verificar el progrés dels teus alumnes.

Llest per a dispositius mòbils

Ofereix als teus alumnes la flexibilitat i accessibilitat de Moodle per a l’aprenentatge en línia des dels seus dispositius mòbils quan i on el necessitin. A més del teu lloc MoodleCloud, pots obtenir la Moodle App amb un pla Premium per sempre i sense cost addicional.

Videoconferència integrada

Tots els llocs de MoodleCloud inclouen accés a conferències web BigBlueButton. Amb vídeo, àudio, pissarres, ús compartit d’escriptori i enregistrament de sessions, aquesta és l’eina perfecta per a interactuar amb els teus alumnes en línia.

Aprèn en el teu idioma

Moodle està disponible en més de 100 idiomes i el teu lloc MoodleCloud es pot configurar per a permetre que els usuaris vegin el contingut dels cursos i es formin en el seu propi idioma. Fins i tot es pot configurar per a usuaris i organitzacions multilingües.

Realment necessito un MoodleCloud?

Els servidors en el núvol ens garanteixen privacitat, independència i llibertat per a modificar les variables del sistema com necessiti el teu Moodle, aquí és on sorgeix el concepte de Moodle Cloud o MoodleCloud.

Moodle, també facilita una guia d’inici ràpid per a tots els usuaris.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt