El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Novetats Moodle Workplace 4.4
portada_novetats moodle workplace 4.4

Novetats Moodle Workplace 4.4

En aquest article, parlarem de les novetats de Moodle Workplace 4.4, quines actualitzacions s’han realitzat i les noves funcionalitats de Moodle per a empreses.

Moodle Workplace 4.4 està dissenyat específicament per al creixement de les persones dins de les organitzacions i els objectius de desenvolupament professional. També ajuda als responsables d’Aprenentatge i Desenvolupament (L&D) a crear plans de desenvolupament a mida per a cada membre de l’equip.

Què porta la nova versió de Moodle Workplace

Ampli ventall de cursos amb el catàleg d’aprenentatge

És una nova funció que transforma l’experiència de descobriment de cursos per als alumnes, garantint la comoditat i l’actualització individualitzada de coneixements.

Amb un accés més fàcil als materials d’aprenentatge, s’anima als empleats a seguir el camí de la seva pròpia carrera i desenvolupament personal.

imatge catàleg d'aprenentatge

Oferta de cursos públics

El Catàleg d’Aprenentatge de Moodle Workplace permet a les organitzacions ampliar el seu abast oferint cursos públicament. D’aquesta manera s’agilitza la gestió, preparació, promoció, venda i lliurament de cursos dins d’una plataforma unificada.

Aquesta consolidació es tradueix en un important estalvi de costos, fluxos de treball més fluids i una experiència d’usuari millorada, proporcionant a les organitzacions que desitgen vendre els seus cursos un clar avantatge competitiu.

imatge cursos públics

Assignar gestors de manera eficient

Assigna gestors de manera eficient i afegeix nous llocs de treball per a agilitzar l’administració.

Els administradors poden importar assignacions manuals des de sistemes externs utilitzant arxius CSV, integrant les dades sense problemes en la plataforma. Aquesta característica facilita l’execució d’actualitzacions massives i la gestió de línies d’informes.

imatge com administrar gestors de manera eficient

Afegeix nous llocs de treball

Els administradors també tenen ara la possibilitat de millorar la segmentació de l’audiència dels informes per a optimitzar els canals de comunicació.

En limitar l’audiència a funcions directives específiques o combinacions de funcions, poden garantir que els continguts importants arribin efectivament a les persones adequades.

imatge afegir nous llocs de treball

Notificacions multilingües

Amb aquesta funció, els alumnes reben notificacions en el seu idioma preferit, la qual cosa facilita la comprensió i el compromís. Els formadors poden gestionar eficaçment les notificacions dels cursos en diferents idiomes, promovent entorns d’aprenentatge inclusius i connectats globalment.

imatge notificacions multiidioma

Agilitzar les operacions de RH amb la certificació centralitzada

Permet als responsables de L&D assignar automàticament certificacions a usuaris que no estaven inclosos inicialment.
Gràcies a les regles dinàmiques, aquesta automatització integral millora l’eficàcia i simplifica la gestió dels processos de certificació, la qual cosa facilita les operacions de formació i desenvolupament.

imatge certificació centralitzada

Millores en l’editor TinyMCE

La nova versió no introdueix canvis revolucionaris en l’editor TinyMCE, però si que incorpora algunes millores subtils que optimitzen l’experiència de creació i edició de contingut com major facilitat d’ús, millores en l’accessibilitat i en el gestor d’imatges, millores en l’estabilitat i el rendiment mitjançant la correcció d’errors proporcionant així una experiència d’edició més fluida i de confiança.

També pots veure la gravació del seminari web on Pau Plana, CEO de 3ipunt, ens va fer un recorregut per la plataforma per a explicar les novetats de l’última actualització de Moodle Workplace.

Moodle Workplace, l’aliat indispensable per a les organitzacions

La nova versió Moodle Workplace 4.4 es converteix en un aliat indispensable per a les organitzacions que busquen:

  • Empoderar als seus empleats en el seu propi aprenentatge.
  • Promoure una cultura d’aprenentatge continu.
  • Alinear la formació amb els objectius estratègics.
  • Optimitzar els recursos de capacitació.

Et pot interessar: Documentació Moodle Workplace 4.4

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt