El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

El Col·legi de Farmacèutics impulsa la formació contínua amb un LMS robust
portada_casos d'èxit cofb

El Col·legi de Farmacèutics impulsa la formació contínua amb un LMS robust

Un enfocament innovador a l’educació contínua i el desenvolupament professional

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i Madrid, amb una àmplia base de membres i un equip dedicat, s’ha compromès a oferir una educació d’alta qualitat que s’adapti a les necessitats dinàmiques dels seus professionals. En la seva cerca d’un sistema de gestió de l’aprenentatge (LMS) que pogués potenciar el seu entorn educatiu, la institució va triar Moodle LMS, una plataforma flexible i escalable que ha transformat el seu enfocament de l’ensenyament i l’aprenentatge.

Desafiaments i objectius: A la recerca d’una solució educativa integral

Abans d’adoptar Moodle LMS, el Col·legi de Farmacèutics s’enfrontava a limitacions significatives amb la seva plataforma anterior. La falta d’autonomia i flexibilitat per a desenvolupar cursos personalitzats obstaculitzava la capacitat de la institució per a satisfer les diverses necessitats dels seus membres. A més, la migració de dades crucials a un nou sistema presentava un desafiament considerable, ja que qualsevol pèrdua o corrupció de dades podria tenir greus repercussions.

login àgora sanitaria

En embarcar-se en la cerca d’un nou LMS, el Col·legi de Farmacèutics tenia com a objectiu principal trobar una solució que oferís:

  • Facilitat d’ús: Tant per a educadors com per a estudiants, garantint una experiència d’aprenentatge fluida i accessible.
  • Innovació contínua: Alineació amb les últimes metodologies i eines educatives per a oferir una educació d’avantguarda.
  • Flexibilitat i escalabilitat: Capacitat per a adaptar-se a les necessitats canviants de la institució i acomodar un nombre creixent d’usuaris i cursos.
  • Suport expert: Col·laboració amb un soci de confiança que pogués garantir una integració sense problemes, migració de dades i suport continu.

Moodle LMS: Una plataforma que empodera a educadors i estudiants

Després d’una avaluació rigorosa, es va triar Moodle LMS com l’opció ideal per al Col·legi de Farmacèutics. La seva interfície intuïtiva, les seves sòlides capacitats i el seu enfocament en la flexibilitat s’alineaven perfectament amb els objectius de la institució. L’associació estratègica amb 3ipunt, un Soci Certificat Premium de Moodle amb àmplia experiència en la implementació i el suport de la plataforma, va garantir una transició fluida i un suport continu.

beenhere

Resultats transformadors: Millora en la participació, la satisfacció i el rendiment

La implementació de Moodle LMS ha donat com a resultat un impacte significatiu en l’educació contínua i el desenvolupament professional del Col·legi de Farmacèutics:

  • Taxes de finalització excepcionals: Més del 90% dels participants en cursos remunerats i més del 60% en cursos gratuïts completen els seus programes amb èxit, la qual cosa demostra un alt nivell de compromís i satisfacció.
  • Escalabilitat comprovada: La plataforma gestiona sense problemes cursos amb més de 500 participants, la qual cosa reflecteix la seva capacitat per a adaptar-se a una gran base d’usuaris.
  • Alts nivells de satisfacció: Les enquestes entre els participants revelen qualificacions mitjanes de 9,5 i 8,5 sobre 10 per a la facilitat d’ús i la satisfacció general, respectivament, el que destaca l’experiència positiva que ofereix Moodle LMS.
  • Oportunitats educatives enriquides: Funcions com la gamificació, les eines de desenvolupament professional i l’aprenentatge mòbil han millorat la participació, la retenció i l’adquisició de coneixements.
  • Millor comunicació i col·laboració: Canals de comunicació millorats entre estudiants i instructors han fomentat un entorn d’aprenentatge més interactiu i de suport.
exemple curs moodle lms

Un model a seguir per a l’educació contínua

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i Madrid s’ha convertit en un exemple de com Moodle LMS pot transformar l’educació contínua i el desenvolupament professional. En aprofitar les capacitats flexibles i escalables de la plataforma, la institució ha empoderat als seus educadors i estudiants, oferint-los una experiència d’aprenentatge personalitzada, atractiva i eficaç. Aquest cas d’èxit demostra el potencial de Moodle LMS per a impulsar la innovació i l’èxit en l’àmbit de l’educació contínua.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt