El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Per què contractar un Moodle Partner
Per què contractar un moodle partner_blog

Per què contractar un Moodle Partner

Moodle és la plataforma LMS de codi obert més popular del món. El seu programari és lliure, per la qual cosa qualsevol usuari pot descarregar-lo i modificar-lo i utilitzar-lo lliurement, per tant, sorgeix el dubte de per què és necessari contractar un Moodle Partner.
En aquest article t’explicarem quins són els avantatges de contractar els serveis d’un proveïdor de Moodle i quins serveis ofereixen.

Avantatges de contractar un proveïdor Moodle Partner

Els partners de Moodle són empreses certificades per Moodle que ofereixen serveis d’elearning complets. No només plantegen formacions, sinó que creguin experiències d’aprenentatge sobre Moodle LMS per a treure-li el màxim profit a les teves formacions online, explotant tots els seus recursos i adaptant-se a necessitats concretes.

Amb això s’aconsegueix assegurar els millors resultats en els entorns virtuals d’aprenentatge.

Amb un proveïdor de Moodle, tens a la teva disposició un equip d’experts que adapten la plataforma segons les metes que es desitgen aconseguir, ja sigui en escoles educatives, capacitació d’empleats en empreses o formació per a noves incorporacions a l’entorn laboral.

Avantatges Moodle

Quins serveis ofereixen els Moodle Partners

Atès que la formació ha evolucionat i el que es busca és crear experiències d’aprenentatge exitoses, els experts en Moodle tenen desenvolupades estratègies per a aconseguir els objectius.

En primer lloc, el que ofereixen és una consultoria per a saber quin és l’objectiu de la formació, a quantes persones va destinada i en quin rang d’edat. L’entorn en el qual s’impartiran els cursos és important, ja que no és el mateix una formació per a estudiants que una formació per a capacitar a empleats.

Una vegada resolts els dubtes anteriors, les empreses desenvolupadores de Moodle, posen en marxa la planificació de la plataforma elearning buscant la millor solució i utilitzant els recursos adequats.

Ofereixen personalització completa, adaptant el LMS a la institució tant a nivell visual com a nivell desenvolupament i integracions d’eines externes.

Et pot interessar: 3ipunt, primer Premium Partner de Moodle d’Espanya

L’allotjament en servidors, depèn de cada proveïdor de *Moodle, alguns ofereixen servidors aliens i altres disposen de servidors propis.

Formació a Moodle

Aprendre a utilitzar Moodle és una tasca complexa ja que és una plataforma amb moltes funcionalitats. És per això que les empreses expertes en Moodle, posen a la disposició dels usuaris formacions d’ús de la plataforma i fins i tot certificacions oficials com el MEC.
Et pot interessar: Obtenir certificació com a educador Moodle

3IPunt, Premium Partner de Moodle

A Tresipunt, portem molts anys treballant en desenvolupaments de Moodle. Com Premium Partner portem projectes de gran envergadura amb dedicació exclusiva d’equips de programadors experts en Moodle LMS.

Oferim experiències d’aprenentatge garantides practicant la nostra artesania informàtica.

Necessites un Moodle i desenvolupament a mida? … Contacta’ns!

Estàs buscant una plataforma d’aprenentatge exprés? … Goodle, clau en mà!
T’interessen les notícies sobre Moodle? … Llegeix el nostre blog!

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt