El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Com agilitzar un procés educatiu e-learning
com agilitzar un procés educatiu elearning

Com agilitzar un procés educatiu e-learning

A vegades ens trobem amb sistemes educatius massa rígids i amb processos manuals complicats i tediosos que fan que la formació online no sigui una experiència agradable.

En aquest article explicarem un cas d’èxit que hem realitzat recentment.

3ipunt i Escoles Garbí Pere Vergès es van unir per a crear un projecte pedagògic únic mitjançant la plataforma d’e-learning Moodle per a empreses: Moodle Workplace.

Optimitzar una eina de gestió d’aprenentatge

Les Escoles Garbí Pere Vergés ja disposaven d’una eina per a gestionar l’aprenentatge dels seus alumnes, però duplicar informació, cursos i gestió d’usuaris era un procés molt tediós i manual i necessitaven d’una plataforma més òptima en aquest sentit.

Buscaven una plataforma elearning amb funcions avançades, amb processos automatitzats i amb capacitat per a organitzar els seus cursos seguint la seqüència didàctica del seu projecte pedagògic.

Moodle Workplace com a solució

Aquests requeriments els compleix Moodle Workplace, ja que a més els donava la possibilitat de disposar d’una interfície intuïtiva i pràctica per a estudiants, famílies i equip docent.

Amb aquesta eina han aconseguit la solució completa per a tots els perfils, centralitzada en un entorn virtual d’aprenentatge perquè alumnes de diferents edats, juntament amb les seves famílies, puguin realitzar activitats educatives i l’equip docent troba també un espai per a realitzar formacions en línia.

captura pantalla escola garbí

3ipunt, com Moodle Premium Certified Partner, va recomanar a la direcció de Garbí Pere Vergés que apostessin per Moodle per a empreses, Moodle Workplace ja que reunia les característiques més importants per a ells:

  • Gestió de tres espais web (dues escoles i la fundació) sota un mateix lloc. Gràcies a la capacitat multitenant de Moodle Workplace, això és possible.
  • Gestió automatitzada d’usuaris i cursos automatitzada i més àgil.
  • Una plataforma elearning personalitzada i adaptable a l’entorn d’aprenentatge virtual.

Et pot interessar: Característiques de Moodle Workplace

Oportunitats d’aprenentatge gràcies a Moodle Workplace

  • Avaluacions: ara tant estudiants com professors poden conèixer el desenvolupament de les competències al llarg del curs.
  • Accessibilitat: Moodle és multiplataforma pel que poden seguir els processos educatius en diferents dispositius.
  • Qualificacions: mitjançant servei web, les qualificacions dels estudiants es bolquen en la seva eina de gestió de l’escola.
  • Integració amb plataformes d’aprenentatge externes a Moodle, de tal manera que es pot portar el registre d’activitats.
logo workplace

Resultat d’èxit amb Moodle Workplace

Afirma el Sr. Antoni Santisteban, Director Pedagógico de les Escoles Garbí Pere Vergés que “el canvi a Moodle Workplace ha estat una solució amb la qual hem aconseguit un entorn virtual d’ensenyament-aprenentatge sòlid, rendible i segur”

En aquest cas d’èxit, ens hem adaptat a les necessitats concretes que tenien les Escoles Garbí Pere Vergés, i hem treballat a oferir una solució completa, programant i desenvolupant sobre Moodle Workplace les diferents adaptacions per a l’escola.
Moodle té possibilitats infinites i el nostre equip d’experts en desenvolupament i formació elearning sempre aconsegueixen la solució necessària en cada cas.

Et pot interessar veure aquest vídeo: Tot el que necessites saber sobre Moodle Workplace

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt