El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Següent pas: la renovació digital. Aplicacions més intuïtives i modernes

Següent pas: la renovació digital. Aplicacions més intuïtives i modernes

Òptica del Penedès, més coneguda com a Òptica & Audiologia Universitària, és una empresa amb gairebé 30 anys d’antiguitat que es dedica a la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició. 

A causa de la seva extensa trajectòria en el sector, han cregut necessari fer una renovació digital.

La missió de 3ipunt és ajudar al client a dur a terme aquesta renovació digital, realitzant el manteniment i la migració d’aplicacions antigues usant algunes de les tecnologies més modernes, com Angular.

L’objectiu principal d’aquest projecte és migrar totes les aplicacions que tenen ara a unes altres que siguin més intuïtives per al personal de tallers i botigues. Tan sols tenien un requisit: que les aplicacions fossin desenvolupades en Angular.

El primer repte amb el qual ens trobem va consistir a transformar tecnologies que van quedant obsoletes i que hem anat substituint per altres de més actuals i eficients.

El segon repte va ser haver de desenvolupar en Angular. 3ipunt compta amb el coneixement, però tot i això, es va decidir formar i ampliar l’equip original per a fer front a la demanda del projecte.

La customització que ha fet l’equip ha consistit a realitzar aplicacions a mida, atenent les necessitats de l’usuari, donant-li un toc més modern i més intuïtiu, conservant l’essència de les aplicacions anteriors.

El treball realitzat conjuntament amb l’equip d’experiència d’usuari i disseny d’interfícies, conjuntament amb els responsables de l’òptica, ha estat clau per a aconseguir una personalització amb un resultat que s’ajusta completament a les necessitats tant del client com dels usuaris.

Avui dia s’ha migrat dues aplicacions i ja s’està migrant una tercera, però encara queda molta feina per davant, el client està satisfet i el volum de treball continua creixent.

Si desitges transformar digitalment la teva empresa, utilitzant les tecnologies més capdavanteres del mercat, contacta’ns a través de la nostra pàgina web o a través del correu contacte@tresipunt.com perquè puguem acompanyar-te al llarg del procés, oferint la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt