El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Celebrem 20 anys d'elearning i tecnologia!
portada_20 anys

Celebrem 20 anys d’elearning i tecnologia!

Avui escrivim aquestes línies per a celebrar una data molt important en la nostra empresa: 20 anys en el món de la tecnologia i l’eLearning!

Des que vam iniciar aquesta aventura fa més de 7.300 dies, hem estat testimonis de canvis significatius en la societat, la tecnologia i en nosaltres mateixos. La moda ha evolucionat, els pentinats han canviat, han nascut mini-3ipunteros i en l’àmbit esportiu, fins i tot hem presenciat dos triplets del Barça.

L’Antoni, l’Ebra i en Pau, van començar 3ipunt al Viver de Barcelona Activa, per a uns anys més tard mudar-se a un àtic al c. Aragó de Barcelona, i de casa a casa i tiro perquè em toca van acabar traslladant-se al c. València perquè hi cabéssim tots. I això no va ser tot, perquè van decidir començar una nova aventura a Madrid.

Durant aquestes dues dècades, hem tingut l’oportunitat de fer moltes coses gràcies a un equip excepcional de persones amb un esperit crític, una insaciable curiositat per aprendre i un altíssim nivell humà i tècnic. Això ens ha permès abordar amb èxit importants projectes i desafiaments en àrees com l’eLearning, desenvolupament web, sistemes, màrqueting i disseny.

Projectes d’estandardització amb LTI

Ens hem destacat per la nostra contribució a l’estandardització amb Learning Tools Interoperability (LTI). Hem liderat projectes que han facilitat la inclusió de la gestió de llicències d’accés en continguts educatius a través de LTI.

  Integració d’exeLearning a Moodle

  Hem potenciat la funcionalitat dels LMS en integrar eines com exeLearning a Moodle. Aquesta integració permet als usuaris editar SCORMS directament des del LMS, simplificant el procés de creació i distribució de continguts educatius mitjançant Open Source.

   Plugin per a activitats interactives

   En la nostra cerca contínua de millorar l’experiència d’aprenentatge, hem desenvolupat el Kuet, un plugin per a organitzar votacions, obtenir respostes ràpides i submergir-te en la diversió i la competició, tot en un sol lloc. Aquest plugin dona als educadors una eina interactiva i dinàmica per a involucrar als estudiants.

    Elaboració d’un portafoli vinculat a les competències educatives

    Hem creat solucions personalitzades per a centres d’ensenyament, incloent-hi un portafolio que s’integra de manera efectiva amb les competències educatives.

     Llançament de productes propis

     Hem desenvolupat amb molta cura els nostres propis productes buscant la millora de l’aprenentatge educatiu. Entre ells es troben Goodle, Fresk i Smatx.

      Ampliant fronteres

      Hem ampliat la nostra presència més enllà de Barcelona, establint contacte amb clients a Llatinoamèrica, els EUA i altres països.

       Però els socis ja havien anticipat totes aquestes fites. Com? Què no saps com ho van fer? Et deixem el vídeo perquè ho descobreixis.

       En aquest moment de celebració, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots vosaltres, els nostres clients, col·laboradors, seguidors i amics. Sense el vostre suport i confiança, no hauríem arribat tan lluny. Estem emocionats pel que el futur ens ofereix i esperem continuar aprenent junts durant molts més anys. Perquè ja sabeu, Let’s eLearn together!

       Així que, en nom de tot l’equip de 3ipunt, volem donar-vos les gràcies! Gràcies per formar part de la nostra família, per confiar en nosaltres i per ser part d’aquesta emocionant història de 20 anys.

       Continuem endavant cap a un futur ple aprenentatge!

       Gràcies per ser part de la família 3ipunt!

       Equip 3ipunt
       ¡Comparte este post!

       Subscriu-te al nostre butlletí

       Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

       Desplaça cap amunt