El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

WordCamp Europe 2022 - L'esdeveniment WordPress més gran del món

WordCamp Europe 2022 – L’esdeveniment WordPress més gran del món

La 10a edició de WordCamp Europe es va celebrar els dies 2, 3 i 4 de juny a Porto, i nosaltres vam ser part de la comunitat de sponsors!

Per això, els nostres desenvolupadors de WordPress, Amanda del Valle, Raúl Martínez, Raul Illana, Pau Plana i Carla Casalots van assistir a aquest gran esdeveniment. La comunitat europea de WordPress es va reunir durant tres dies per a aprendre i compartir.

Què és la WordCamp de WordPress

La WordCamp Europe és una reunió informal, organitzada per la comunitat d’entusiastes de WordPress des d’usuaris ocasionals fins a desenvolupadors principals- en la qual es parla de tot el que tingui relació amb WordPress, es comparteixen idees i es coneix als que formen part de la comunitat.

S’ha celebrat els dies 2, 3 i 4 de juny en el pavelló SuperBock Arena de Porto, Portugal, reunint 90 organitzadors i més de 160 voluntaris.

SuperBock Arena d'Oporto

Ja feia 2 anys que no se celebrava aquest esdeveniment degut a la pandèmia i enguany tenia unes expectatives molt altes per diversos motius:

  • Anàlisi del present i el futur de WordPress
  • Comprovació de l’interès de la comunitat WordPress

Novetats de WordPress

Avancen que a l’octubre de 2022 es llança l’edició completa de la versió WordPress 6.1 ja que la versió 6.0 es va llançar l’editor del lloc, però en beta. 

Els desenvolupadors del Core de WordPress estan treballant intensament en el desenvolupament del front-end, ja que aquesta part està molt poc treballada, fins i tot amb els constructors de pàgines com Elementor, Gutenberg, Divi…

3ipunt, com a experts en WordPress

El nostre equip de desenvolupadors de WordPress ha estat el que ha assistit a aquest esdeveniment mundial per a continuar formant-se i compartir tant l’experiència com les noves oportunitats que ens brinda aquest CMS.

3ipunt és una empresa especialitzada en e-learning que en molts dels projectes integra WordPress amb la plataforma de formació Moodle a través de plugins personalitzats o programació a mida, segons les necessitats de cada client.

El 16 de juny vam realitzar una taula rodona en la qual els experts de 3ipunt ens van comptar:

  • Les seves primeres WordCamps
  • Un resum de les xerrades més interessants
  • El més important dels Workshops que es van fer
  • Experiència com sponsors
  • I finalment, un intercanvi d’idees sobre WordPress i el tractat en la WordCamp Europe 2022.

A més, l’equip de 3ipunt també va participar en el Contributor Day, que va ser el més freqüentat de la història amb més de 800 participants!!! Un dia especial en el qual tant els membres nous com els més experimentats de la comunitat es van reunir i van aprendre sobre les diferents maneres en què un pot involucrar-se en el projecte WordPress.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt