El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Avantatges EDTECH per a les empreses
beneficis_edtech

Avantatges EDTECH per a les empreses

La formació online va començar l’any 1999 amb les primeres plataformes elearning. Va anar avançant passant per diversos escenaris i amb el canvi a l’era digital, que va suposar un gran salt en els processos formatius tant a les aules com en les empreses, convertint-se avui dia en una gran eina per a enriquir l’ensenyament en institucions i centres educatius.

Què és EdTech, la tecnologia educativa

Parlem d’EdTech com el procés d’ensenyament basat en la formació en les noves tecnologies. Suma un valor afegit a l’ensenyament tradicional, ja que es treballa amb diferents eines digitals que completen la formació online com mòbils, jocs, plataformes en línia i recursos que permeten que les formacions resultin més motivadores, dinàmiques i amb major flexibilitat per als usuaris.

Quins objectius es persegueixen amb l’ensenyament digital

El principal objectiu és que s’obtinguin millors resultats i un ensenyament de major qualitat, ja que els alumnes estan més involucrats en resultar més fàcil i flexible poder accedir a ella.

Amb la EdTech s’aconsegueixen millores perquè l’alumne aconsegueixi de forma més senzilla la possibilitat de formar-se d’una manera més completa i adequat a les seves circumstàncies.

Edtech

Quins avantatges té la EdTech

Els equips docents i formadors han estat els grans beneficiats en aquest aspecte, ja que compten amb major nombre de recursos, nous mitjans i canals de comunicació amb els estudiants, facilitant l’accessibilitat a ells.

La tecnologia educativa ens ofereix que el procés formatiu sigui de major qualitat, participatiu i completament digital. D’aquí ve que es trobin grans avantatges en comparació amb l’ensenyament tradicional.

 • L’accés a la informació és més complet.
 • Permet als alumnes l’aprenentatge de noves tecnologies.
 • La formació és més experimental i basada en la pràctica.
 • S’augmenta la motivació dels alumnes.
 • L’educació és més flexible, ja que s’adapta al ritme d’aprenentatge de cada estudiant.
 • Es pot adaptar a cada alumne depenent de nivells i necessitats.
 • Millora la retenció i l’aprenentatge, ja que l’alumne està més involucrat.

Eines més utilitzades en la EdTech

Per a aconseguir l’èxit total en els cursos en línia comptem amb eines i aplicacions molt atractives amb les quals crear una formació de qualitat i dinàmica.

 • Plataformes LMS: ses tracta d’un sistema per a gestionar l’aprenentatge en línia. Són plataformes digitals per a crear cursos i continguts elearning, planificar-los i administrar-los per a oferir als alumnes una formació adequada a les seves necessitats.
 • Vídeos: dissenyats per a una formació més dinàmica, atractiva i divertida. Podem crear vídeos explicatius, vídeos demostratius, videolearning, etc.
 • Gamificació: es tracta d’introducció de jocs en els cursos formatius, transformant el contingut en un joc, aportant una interactivitat completa amb l’estudiant.
 • Machine Learning: és un sistema que utilitza algorismes per a analitzar dades d’elevada complexitat entre grans volums d’informació. Això ens permet determinar diferents comportaments i prendre decisions orientant-se a millors resultats.
 • Realitat virtual: La realitat virtual ofereix una experiència immersiva excel·lent, es pot utilitzar com un mitjà d’aprenentatge que potencia l’experiència, ja que l’alumne no ha d’imaginar l’objecte, sinó que per la realitat virtual pot arribar a interactuar.

S’ha evolucionat en els últims anys per a aconseguir una experiència educativa més atractiva, més accessible i amb moltes possibilitats.

En 3ipunt ajudem les empreses a oferir una formació als seus empleats amb un valor afegit per a millorar la participació i el rendiment dels equips de treball, sent aquest, un benefici important per a les empreses.

Educació tecnològica
¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt