El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Així va ser la MoodleMoot Global 2022 a Barcelona
Moodlemoot global 2022

Així va ser la MoodleMoot Global 2022 a Barcelona

835 Moodlers a Barcelona, procedents de 60 països, van venir preparats per al major esdeveniment de Moodle en el qual es va parlar a parlar de tot el relacionat amb la tecnologia i la formació digital.

3ipunt hi va ser com experts en Moodle i com Moodle Premium Partner

Dia 1: MoodleMoot Global 2022

El CEO i fundador de Moodle, Martin Dougiamas, va parlar sobre l’evolució de Moodle i de “On podem portar Moodle als seus següents passos”.

Amb fotos d’equip, pauses per al cafè i xerrades entre col·legues de professió es va fer molt amena l’assistència a aquest esdeveniment. Tres intensos dies immersos en el món de l’educació a distància i de la plataforma d’elearning per excel·lència: Moodle.

Les xerrades i conferències van estar dirigides per professionals del món de l’educació online com, per exemple, desenvolupadors Moodle, gestors i caps de projectes elearning, coordinadors, Cap de disseny i UX i directors de projectes d’elearning.

Es van parlar de molts temes relacionats amb suport a la comunitat Moodle, avaluacions, gestió de llocs Moodle i integracions en la plataforma formativa i sobre accessibilitat i UX.

3ipunt Solucions Informàtiques vam assistir com a patrocinadors Platinum de l’esdeveniment

Moodle Partners 2022

En uns Workshops vam estar comentant temes sobre l’educació centrada en l’alumne: empoderament d’alumnes i professors.

Acabem el dia de forma més col·loquial, amb cerveses per a fer contactes i fent grup amb l’Associació d’Usuaris de Moodle.

Dia 2: MoodleMoot Global 2022

El segon dia de la MoodleMoot Global 2022 inclou una nit de festa!

La temàtica: “viatge en el temps”, va animar als participants a disfressar-se per a la festa. Va haver-hi concurs de les millors disfresses i l’afortunat guanyador va rebre una entrada gratuïta per la Moot del pròxim any.

Festa celebració Moodle Moot

Andreia Inamorato, investigadora internacional, conferenciant, oradora pública i consultora en educació digital, tecnologies educatives i educació oberta, ens va parlar sobre “Educar per al futur: el poder transformador de l’obertura”.

Després del cafè del matí, vam tornar amb les xerrades. En aquest segon dia es va parlar sobre Moodle Workplace, com aprofitar tot el potencial de Moodle i com fer costat a una comunitat internacional i diversa. En els Workshops, es van impartir xerrades interessants. Per exemple, com adaptar els formats dels cursos a la versió Moodle 4.0.

Seguint el dia vam tenir quatre sessions molt interessants en les quals es van abordar proves i integracions i aplicacions mòbils, entre elles la Moodle App. A la de Workshops, es va fer un taller de Moodle NextGen, com a component de Open Edtech, del fundador i CEO de Moodle, Martin Dougiamas.

Les últimes xerrades del dia van cobrir el Moodle del Futur, la gestió de llocs Moodle i l’Analítica.

Dia 3: MoodleMoot Global 2022

L’últim dia va començar una mica més tard per la festa que va haver-hi a la nit. Tot i això, el dia ens esperava ple de continguts molt interessants.

Comencem amb un cafè abans d’escoltar el nostre panell d’oradors principal, presentat per Shalimar Anderson de Moodle US, que dirigirà el debat sobre “Sistemes de gestió de l’aprenentatge: Què ens ofereix el futur?”.

A continuació, passem directament a més sessions, amb xerrades sobre MoodleNet/MoodleApps, gestió de llocs Moodle i integracions, i accessibilitat i inclusió. Igualment amb tallers dirigits a educadors de Moodle.

Les següents sessions van cobrir activitats interactives H5P, disseny d’aprenentatge, i educació centrada en l’estudiant: empoderant als estudiants.

Va finalitzar amb una sessió de clausura a càrrec del fundador i CEO de Moodle, Martin Dougiamas, per a marcar oficialment el final de MoodleMoot Global 2022.

conferència Martin Dougimas

La nostra experiència com a experts en elearning

Una experiència molt enriquidora per a tots els que estimem la formació a distància i estem dins del món de les noves tecnologies d’aprenentatge.

El nostre equip, sempre ambiciós, fa i treballa amb el que li agrada i desenvolupa a mida per a treure-li tot el potencial a aquesta plataforma d’elearning per a poder satisfer sempre les necessitats dels clients.

Estarem de nou l’any vinent amb gran entusiasme i amb el nostre estand de 3ipunt per a oferir tota la informació necessària i compartir-la amb la comunitat de Moodle.

Ens veiem l’any que ve!

equip 3ipunt
¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt