El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

MoodleMoot Global 2022: tecnologia i educació
mootglobal_esdeven

MoodleMoot Global 2022: tecnologia i educació

Torna la MoodleMoot Global a Barcelona, la trobada anual en el qual abordem aspectes relacionats amb la tecnologia i l’educació. Encara que sorgeix vinculat a la plataforma Moodle, i aquest continua sent un dels seus eixos centrals, també es treballen molts altres temes relacionats amb l’ús de la tecnologia a l’educació.

Moodle i les seves possibilitats en la formació elearning

Moodle es tracta d’una eina extremadament versàtil amb moltes possibilitats de connexió integrades per defecte, ja que és l’eix perfecte per a integrar, mitjançant col·laboracions útils, el programari de codi obert, orientat a l’educació pública i de qualitat, que existeix en el mercat.

El camí ja s’ha iniciat amb Big Blue Button i H5P, per exemple, i podria continuar amb el programari d’emmagatzematge en el núvol, els sistemes d’informació estudiantil, els sistemes de gestió escolar, el programari d’edició de documents, etc.

Anem avançant cap a un escenari en el qual les escoles no hagin de dependre de l’adquisició de llicències i puguin ser lliures de crear les seves pròpies formacions en línia, els estudiants puguin créixer amb una mentalitat diferent i aprenent que es poden crear alternatives als grans monopolis tecnològics.

De tot això es parlarà a la MoodelMoot Global, els pròxims dies 27, 28 i 29 de setembre.

Amb la MoodleMoot Global d’enguany, s’està creant una oportunitat única perquè almenys 600 Moodlers de tot el món es reuneixin per a centrar-se en el nostre tema del futur de l’educació. I 3ipunt forma part de l’esdeveniment com a Platinum Sponsor.

Per què haig d’anar a MoodleMoot Global 2022?

El programa de la MoodleMoot Global d’enguany inclou més de 120 presentacions, que cobreixen les tres transmissions de conferències: educadors, administradors i desenvolupadors, distribuïdes en sessions temàtiques.

Amb presentadors de 32 països diferents, les sessions combinen diferents xerrades, tallers i presentacions de cartells de la comunitat de Moodle, Moodle Partners, Moodle HQ i patrocinadors.

Conferències i presentacions

Aquest any s’inclouen presentacions principals que cobreixen els diferents fluxos de conferències, incloses presentacions de Martin Dougiamas, fundador i director executiu de Moodle, i Andreia Inamorato, expert en educació digital, tecnologies educatives i educació oberta i Oficial científic de la Comissió Europea, Centre Comú de Recerca (JRC).

La MoodleMoot Global també comptarà amb sessions comunitàries de la comunitat de Moodle, Moodle Partners i patrocinadors, tallers i sessions pràctiques, esdeveniments socials i de xarxes (inclosa la MoodleMoot Global Party!) I molt més!

Les nostres xerrades en la MoodleMoot Global de Barcelona

3ipunt, com a patrocinadors Platinum de la MoodleMoot Global de Barcelona, realitzarà diverses xerrades en les quals parlarem de diversos punts.

les nostres xerrades

De què parlarà 3ipunt a les seves xerrades MoodleMoot?

Els nostres experts en Moodle Pau Plana, Antoni Bertran, Xènia Inglés y Meritxell Revés donaran xerrades sobre l’ensenyament, el desenvolupament i la gestió de Moodle.

Es parlarà de temes com el projecte TandemMOOC que permet realitzar tandems en línia amb parlants natius i de com els nostres desenvolupadors de Moodle l’han integrat amb WordPress.

Creiem que l’educació digital és rellevant per al nostre futur com a empresa i com a societat, per això us explicarem com avançar a una educació més justa amb el projecte DD, un ecosistema d’aprenentatge elearning de codi obert.

Meritxell Revés realitzarà una xerrada sobre Moodle Workplace i com treure-li partit a través de l’assignació de plans d’aprenentatge i realitzant matriculacions de manera automatitzada.

Considerem important explicar com gestionar els teus continguts en Moodle, per a després, distribuir-los a la tecnologia que necessitis (vue, angular, react i node, entre altres).

Farem una altra xerrada en la qual es repassaran els estàndards de 1EdTech que permeten que el nostre Moodle es converteixi en un ecosistema d’aplicacions.

Finalitzant amb les nostres xerrades, us explicarem què hem de tenir en compte per a virtualitzar la nostra formació presencial considerant les característiques de la formació online.

tresipunt logo

Aquest any som Platinum Sponsor de la MoodleMoot Global 2022!

Tindrem un estand al costat de l’escenari Moodle, en el qual ens podràs visitar, conèixer-nos i participar en reptes molt divertits.

#letselearntogether #MootGlobal22

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt