El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Novetats WordPress 6.5
portada_novetats wordpress 6.5

Novetats WordPress 6.5 “Regina”

Benvinguts i benvingudes a una nova era en l’evolució de WordPress: l’arribada de la versió 6.5 “Regina”. Inspirada en la inigualable versatilitat de la violinista de jazz Regina Carter, aquesta última actualització porta amb si la promesa d’explorar territoris més enllà del convencional. Així com Carter ha desafiat els límits musicals fusionant la tècnica clàssica amb la improvisació del jazz, WordPress 6.5 et convida a explorar un nou panorama de possibilitats per a la creació web.

Prepara’t per a submergir-te en els sorprenents girs i subtils matisos que caracteritzen la música de Regina mentre explores les noves funcionalitats que porta la nova versió. Aquesta actualització no només es tracta de canvis superficials; sinó d’enfortir cada detall de la teva experiència de creació de llocs web. Des de la gestió de la tipografia fins a les millores en el rendiment de l’Editor de Llocs, cada aspecte ha estat acuradament refinat per a brindar-te un control total sobre el teu projecte.

Però això no és tot. També marca el començament d’una revolució en el desenvolupament de blocs, amb la introducció d’eines que transformaran la forma en què interactues i amplien les capacitats dels blocs per a crear experiències captivadores. Amb la nova API d’interactivitat i la API d’enllaços de blocs, s’obren infinites possibilitats creatives per al disseny frontal i la connexió dinàmica entre blocs i dades.

Darrere de cada actualització de WP hi ha un equip dedicat de col·laboradors que treballen incansablement per a impulsar el progrés. La nova versió “Regina” no seria possible sense l’esforç conjunt d’aquest grup interdisciplinari, compromès amb la innovació, la superació d’obstacles i la resolució de problemes.

portada WordPress 6.5 "regina"

Contingut de la versió 6.5

Afegeix i gestiona fonts en el teu lloc web

La nova biblioteca de fonts et permet controlar una part essencial del disseny de la teva web, la tipografia, sense codificació ni passos addicionals. Instal·la, elimina i activa sense esforç fonts locals i de Google Fonts en tota la teva web per a qualsevol tema de Bloc. La possibilitat d’incloure col·leccions de tipografia personalitzades ofereix als creadors i editors de pàgines web més opcions a l’hora de donar estil al contingut.

Tipografia, sense codificació

Obtén més de les teves revisions, incloses les revisions de plantilles i parts de plantilles

Treballa en projectes creatius amb una visió més completa del que s’ha fet i del que pots recuperar. Obtén detalls com a marques de temps, resums ràpids i una llista paginada de totes les revisions. Consulta les revisions del Llibre d’estil per a veure com afecten els canvis a cada bloc. Les revisions també estan disponibles per a plantilles i parts de plantilles.

Drag-and-drop més fluid

Sent la diferència quan mous les coses, amb indicacions visuals com els elements desplaçats en la vista Llista o l’arrossegament sense fricció a qualsevol part del teu espai de treball, de principi a fi.

Millora dels controls d’enllaços

Crea i gestiona enllaços fàcilment amb una experiència de creació d’enllaços més intuïtiva, com una interfície d’usuari optimitzada i un accés directe per a copiar enllaços.

Novetats per a desenvolupadors en la versió 6.5

Interacció en els blocs amb l’API d’interactivitat

L’API d’interactivitat ofereix als desenvolupadors un mètode estandarditzat per a crear experiències frontals interactives amb blocs. Simplifica el procés, amb menys dependències d’eines externes, al mateix temps que manté un rendiment òptim.

Connectar blocs a camps personalitzats o altres continguts dinàmics

Vincula atributs de blocs principals a camps personalitzats i utilitza el valor dels camps personalitzats sense crear blocs personalitzats. Gràcies a l’API d’enllaços de blocs, els desenvolupadors poden ampliar aquesta capacitat per a connectar blocs a qualsevol contingut dinàmic, fins i tot més enllà dels camps personalitzats.

Afegir eines d’aparença als temes clàssics

Ofereix als dissenyadors i creadors que utilitzen temes clàssics accés a una experiència de disseny millorada. Tria la compatibilitat amb opcions d’espaiat, vora, tipografia i color, fins i tot sense utilitzar theme.json. Una vegada activada la compatibilitat, s’afegiran automàticament més eines a mesura que estiguin disponibles.

En conclusió, WordPress 6.5 ofereix una gamma de millores i funcions que prometen millorar l’experiència de l’usuari i facilitar el desenvolupament de llocs web. Des de demostracions breus fins a recursos detallats, com a vídeos instructius i guies tècniques, hi ha eines disponibles per a usuaris de tots els nivells. Consulta la Guia de WordPress 6.5 per a obtenir informació tècnica detallada i notes per a desenvolupadors que t’ajudaran a crear amb aquest gestor de continguts i treure el màxim partit a aquesta versió.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt