El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Per què invertir en e-learning?
portada_invertir en elearning

Per què invertir en e-learning?

En els últims anys, la formació e-learning per a empreses ha anat guanyant posicions i demanda en petites empreses i grans marques pel fet que la inversió en formació elearning impulsa la productivitat i el rendiment dels empleats, generant així un estalvi econòmic a mitjà i llarg termini.

Per a la major part de les empreses, el motiu de la no implementació de solucions de formació digital en els seus negocis és el cost que té. És cert que fa alguns anys aquesta afirmació era correcta, però avui dia implementar un sistema LMS o plataformes educatives e-learning no és tan costós com abans i el retorn d’inversió genera grans beneficis.

En aquest article et donarem les raons de per què és beneficiós invertir en solucions educatives digitals.

Flexibilitat formativa

Els empleats prefereixen “aprendre al seu ritme” triant el lloc i el moment per a poder compatibilitzar amb la seva vida personal. L’aprenentatge flexible millora les capacitats d’aprenentatge dels empleats, ja que estaran més motivats i es forma, aquell que realment vulgui formar-se.

imatge_flexibilitat formativa

Augmenta la motivació dels treballadors

Quan l’empresa inverteix en formació per als seus treballadors, aquests se senten valorats en el seu entorn laboral i els motiva a millorar-se a si mateixos.

Estalvi econòmic a l’empresa

Les formacions presencials generen una sèrie de despeses com a desplaçaments i personal per a impartir la formació. Amb els sistemes elearning, només es necessita un portàtil o dispositiu mòbil, en molts casos, per a iniciar la capacitació e-learning.

Empleats competitius

Un empleat que no rep cap mena de formació, és un treballador que no està seguint l’evolució dels mercats. Per contra, un empleat en constant formació serà més competitiu i té la capacitat d’innovar en el mercat actual i ofereix noves possibilitats d’innovació dins de l’empresa, per tant, serà una persona més eficient i productiva.

Retenció d’empleats

Un empleat satisfet i motivat estarà més compromès amb l’empresa que un treballador on no se li ofereix cap mena de formació.

imatge retenció d'empleats

La capacitació e-learning permet a les empreses assegurar la permanència en la mateixa a professionals amb habilitats que s’ajustin als seus plans comercials a mitjà i llarg termini. En un món cada vegada més digital i en constant evolució, apostar per fomentar habilitats i major coneixement i capacitació entre els empleats pot millorar la competitivitat de l’empresa, independentment del seu model de negoci. Per aquest motiu, avui dia ja són moltes les companyies que aposten en la inversió en formació e-learning.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt