El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Customització Moodle Workplace

Customització Moodle Workplace

Un dels avantatges exclusius que ens aporta ser Moodle Premium Partners és la distribució de Moodle Workplace

Es tracta d’una plataforma enfocada a un entorn més empresarial, tot i que des de 3ipunt li hem donat una volta i l’hem convertit en una plataforma per a una institució líder en el sector de la infermeria, que servirà per gestionar tots els seus procediments, tant a nivell de consulta pels empleats de l’hospital, com de consulta i avaluació pels estudiants de la universitat que hi està vinculada.

Per tal d’aconseguir-ho, era molt important trencar amb els “estàndards” visuals de Moodle, per tal que tingués una personalitat pròpia, diferent del Moodle de l’entorn educatiu que ja fan servir. Tant és així, que hem desenvolupat un tema gràfic totalment a mida; tot un repte tractant-se de Moodle Workplace!

Alhora, en ser un portal amb una funció principal molt concreta, poder cercar, s’han hagut de fer desenvolupaments a mida, com ara: poder filtrar pels últims procediments (cursos) modificats, afegir una secció de favorits on l’usuari hi pot afegir els procediments que desitgi, disposar d’un cercador dinàmic a l’Àrea personal que cerqui per títol, nom curt o etiqueta del total de procediments. 

De la mateixa manera, però de forma estàtica, a l’àrea d’Administració de cursos, hi ha un cercador que fa la mateixa funció.

S’ha hagut de dur a terme una configuració molt específica amb uns usuaris que tenen accés a tot, però amb altres usuaris que sí que tenen procediments assignats i que, conseqüentment, són els únics que tenen visible i disponible una avaluació, els resultats de la qual s’enviaran per mitjà d’una integració per LTI a la plataforma Moodle de la universitat. 

Tornant a l’Àrea personal, l’usuari pot filtrar per aquells procediments que té assignats, i també disposarà d’una pestanya d’Itineraris

A més, dins de cada procediment hi ha d’un espai de Notes privades totalment personalitzat, així com una personalització visual del plugin H5P, alineada a l’estil gràfic de la plataforma.

Finalment, també es compta amb la personalització de la pàgina d’error, que podria aparèixer quan els enllaços de procediments relacionats ubicats dins d’un curs no estiguin  temporalment disponibles. 

Tot això, sense oblidar una configuració molt específica i concreta pels diferents rols d’usuari amb els que compta la plataforma.

Si vols conèixer tots els serveis de Moodle Workplace que oferim des de 3ipunt, entra a la nostra pàgina web, o envia un correu a contacte@tresipunt.com.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt