El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

3ipuntPMP-1.png

3ipunt es converteix en el primer Premium Partner d’Espanya

Què és ser Premium Partner de Moodle?

Estem contents per anunciar que en 3ipunt hem obtingut el segell Premium Partner com a soci certificat de Moodle, la plataforma d’aprenentatge de codi obert més utilitzada del món.

Després d’un llarg i exigent procés de qualificació per part de Moodle, és un honor poder anunciar que hem rebut el segell Premium Partner el primer i únic d’Espanya.

Aquest reconeixement ens permet aconseguir el màxim nivell entre la seva xarxa de socis, amb la possibilitat d’oferir tots els productes i serveis de Moodle, incloent-hi l’oferta corporativa de Moodle Workplace i l’allotjament en el núvol amb alts estàndards de compliment cloud, en servidors AWS.

Coincidint amb la celebració de la MoodleMoot Spain Online 2020 els dies 17 i 18 de novembre del 2020, l’esdeveniment sobre Moodle més important per a la comunitat hispanoparlant del qual 3ipunt és Patrocinador Platinum, es va anunciar oficialment el nou nivell Premium Partner.

Passant així a formar part del selecte grup de divuit socis amb la màxima distinció mundialment.

Jose Marcos Lopez-Rios, Channel Manager per a EMEA, Moodle, remarca l’excel·lència de 3ipunt afirmant que “com a testimoni de la seva experiència i professionalisme per part de tots els membres de l’equip en els projectes en els quals hem col·laborat amb ells, estem orgullosos de nomenar a 3ipunt com el nostre primer soci Moodle Premium certificat en espanyol”.

Impulsant el e-Learning aplicant artesania informàtica

Després de més de setze anys d’experiència contrastada com a desenvolupadors, hem consolidat la nostra posició com a empresa de capacitat integradora, apostant fort per la filosofia basada en les tecnologies open source i l’artesania informàtica.

Amb un tracte molt proper, i sistemes sostenibles i escalables en contraposició a les grans consultores, tenim clients tant estatals com internacionals en sectors tan dispars com universitats, editorials, en els sectors farmacèutic i hospitalari, i ONG’s.

Un camí llarg des que en 2004 féssim els nostres primers passos en el món dels portals, gestors de continguts (CMS), eCommerce i desenvolupaments a mesura. 

A finals de 2020 aconseguim amb orgull renovat el segell Premium Partner com a soci certificat de Moodle.

A 3ipunt comptem amb una extensa experiència en e-learning per a ajudar-te a esprémer el magnífic potencial de la plataforma més gran LMS. 

Per a més informació no dubtis a visitar la nostra pàgina web o enviar-nos un correu a contacte@tresipunt.com.

Tresipunt3ipunt es converteix en el primer Premium Partner d’Espanya
Comparteix aquest post