El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Moodle Workplace per a la capacitació d'empresa mediambiental
Cas d'èxit Workplace

Moodle Workplace per a la capacitació d’empresa mediambiental

Promou l’autoaprenentatge i millora la productivitat dels empleats

El nostre últim cas d’èxit ha estat amb l’empresa espanyola líder en gestió d’aigua i medi ambient, Agbar. Hem desenvolupat un campus de formació mitjançant un Moodle Workplace a mida amb els requeriments que necessitaven incloure per a les formacions a distància i capacitació dels seus empleats.

Login cas d'èxit NEREXA

Requeriments del projecte Moodle Workplace

L’Escola de l’Aigua ja utilitzava Moodle 3.9, però tenia la necessitat d’integrar noves funcionalitats per a fer un salt a la formació en línia en la seva empresa.

En definitiva, buscaven una plataforma que permetés accedir a una àmplia gamma de continguts i recursos d’aprenentatge online que l’empleat pogués gestionar de manera proactiva, sota les premisses establertes pel departament de formació.

Llançament de la nova plataforma de formació

NEREXA s’ha llançat per a oferir serveis de formació en línia, on es presenta l’accés a una àmplia gamma de continguts actualitzats sobre aigua, medi ambient i sostenibilitat, i recursos d’aprenentatge en línia on l’usuari pot gestionar de manera proactiva. Conté formació tècnica que promou l’aprenentatge dels participants a través d’itineraris personalitzats.

Llistat de cursos Nerexa

Com s’ha aconseguit optimitzar el procés formatiu

L’Escola de l’Aigua ha confiat en 3ipunt, Moodle Certified Premium Partner, perquè l’assessorem sobre la millor solució per a la seva necessitat, en aquest cas Moodle Workplace, ja que inclou funcionalitats i eines avançades per a una capacitació reeixida dels empleats.

En el seu Moodle LMS, s’han inclòs elements per al seguiment complet de la formació que estaven oferint com ara:

  • L’assignació de la formació al personal a través de l’eina de programes.
  • Creació de regles dinàmiques per a inscriure als participants en els programes.
  • Fer un seguiment i gestionar l’enviament de diplomes.
  • Amb l’eina d’informes ara poden crear informes amb tota la informació necessària per a la supervisió de la formació.
Optimitzar procés formatiu_Nerexa

Amb Moodle Workplace hem aconseguit el seu objectiu: Promoure l’autoaprenentatge de l’empleat, potenciant la seva proactivitat.

A més, la plataforma de formació té funcionalitats a través de continguts gamificats per a potenciar la proactivitat dels alumnes i avaluació, potenciant les capacitats dels equips mitjançant activitats lúdiques.

Sens dubte, ha estat un projecte d’e-learning d’èxit del qual estem molt orgullosos. Ells també ho diuen:

“NEREXA ens ha permès maximitzar els itineraris del nostre catàleg formatiu a través dels seus cursos i programes formatius, a més de millorar la gestió i seguiment de les campanyes de formació en curs a través de les regles dinàmiques” – Monica Pérez Clausen, Directora Académica de l’Escola de l’Aigua.

Gamificació Nerexa

Si necessites més informació o millorar la formació de la teva empresa amb Moodle Workplace, no dubtis a contactar amb el nostre equip de desenvolupament de Moodle.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt