El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Tendències en disseny web per a 2024
portada_tendències en disseny web 2024

Tendències en disseny web per a 2024

Que la tecnologia avança a ritmes vertiginosos, és un fet. Però, i el disseny web? Cada any ens porta nous desafiaments i tendències. És per això que desgranarem alguns consells perquè puguis incorporar les tendències en disseny web a la teva estratègia de negoci.

Escriptura i UX

Crear contingut adaptat a les expectatives de l’usuari és el conegut UX Writing, on en tot moment es pensa en l’usuari final que llegirà aquest contingut. D’aquesta manera es millora l’experiència d’usuari en el lloc web. Per a poder incorporar aquesta tendència, les empreses opten per treballar amb equips editorials que creguin contingut de qualitat i original.

UX i mode fosc

Fins als nostres dies, els dissenyadors web optaven per implementar sites amb els tradicionals fons blancs, ressaltant la neteja, senzillesa i minimalisme.

En el 2024 s’espera que la tendència siguin els fons foscos, oferint dos principals avantatges: l’estalvi energètic i la reducció de la fatiga visual.

Per a incorporar aquesta tendència, recomanem treballar amb la combinació de colors i contrastos que no perdin la visibilitat dels textos.

Intel·ligència artificial

Com no podia ser d’una altra manera, la intel·ligència artificial cobra cada vegada més rellevància i en el disseny web no s’anava a quedar enrere.

Gràcies als sofisticats algorismes, avui dia és possible crear pàgines webs personalitzades segons les preferències dels usuaris. Treballant de la mà amb equips especialitzats en intel·ligència artificial, es poden crear grans sites personalitzats atenent les necessitats dels usuaris.

pàgines web personalitzades

Dissenys interactius

Creant webs on l’usuari pugui interactuar genera una navegació més immersiva, la qual cosa afavoreix l’experiència d’usuari una vegada més. Treballar amb animacions, mapes i infografies interactives, vídeos i fins i tot calculadores online, és una tendència que tindrà un important protagonisme en el 2024.

Càrrega ràpida de llocs web

Els usuaris exigeixen cada vegada més que els llocs web carreguin ràpidament, per això és més important que mai optimitzar la velocitat de càrrega de les seves pàgines, treballant en particular en l’optimització d’imatges, l’emmagatzematge en caixet del contingut i la correcta elecció d’elements predissenyats com plugins, widgets, mòduls, addons, etc.

En aquest 2024, aquest punt és de vital importància, per la qual cosa, com a experts en disseny i desenvolupament de llocs webs, et recomanem que ho tinguis en compte si vols tenir èxit en el disseny web.

Tendències de disseny web per a 2024

En conclusió, les tendències de disseny web per a 2024 són moltes i variades. La majoria pensades per a afavorir una experiència d’usuari de qualitat.

Des de l’escriptura UX i l’ús d’intel·ligència artificial fins als dissenys interactius i el mode fosc, aquestes tendències ofereixen moltes oportunitats per a crear llocs web de qualitat i així poder oferir una experiència d’usuari innovadora.

Com hem comentat, és fonamental treballar en la velocitat de càrrega dels llocs web, que s’ha convertit en un criteri imprescindible per a complir amb les expectatives dels usuaris.

¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt