El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Aprenentatge flexible i escalable amb Moodle Workplace
portada_aprenentatge flexible i escalable

Aprenentatge flexible i escalable amb Moodle Workplace

Un nou èxit, aquesta vegada de la mà de EIT Climate-KIC i agraint la confiança que han dipositat en 3iPunt per a desenvolupar un entorn d’aprenentatge flexible.

La EIT Climate-KIC, en el seu suport a l’educació climàtica, tenia com a desafiament facilitar l’aprenentatge intern i atendre professionals que desitgen desenvolupar habilitats relacionades amb el canvi climàtic. El seu sistema educatiu necessitava renovar-se i com a socis Premium de Moodle, vam poder col·laborar en el seu projecte per a oferir una solució més innovadora i eficaç.

Necessitats formatives de EIT Climate-KIC

El seu LMS s’ha utilitzat principalment per professors i socis que empoderen als estudiants de secundària per a endinsar-se i resoldre la crisi climàtica. L’agència de la Unió Europea en els últims temps desitjava incorporar més cursos al LMS per a facilitar l’aprenentatge intern i donar cabuda a professionals que vulguin aprendre sobre el canvi climàtic i adoptar competències relacionades amb el canvi climàtic.

En resum, EIT Climate-KIC tenia la necessitat d’escalar el desenvolupament dels seus cursos i que aquests fossin més flexibles i senzills per a complir el seu objectiu: el canvi de mentalitat i el foment del coneixement climàtic, proposant una solució educativa per a això.

Moodle Workplace per a l’educació climàtica

Avaluats tots els requisits concrets i el sistema actual del qual disposaven, es va triar incorporar Moodle Workplace a la seva formació interna per a oferir una solució integral.

Inici sessió climate-kic
Inici sessió- climate kic tenant 2

Aquest Moodle, destinat a empreses, permet oferir espais de treball personalitzats als usuaris, cadascun amb la seva estructura, aparença i entitats d’aprenentatge diferents.

Inici sessió RELAI - tenant3

Han pogut integrar en les seves ofertes educatives uns certs ajustos adaptats a les necessitats concretes de cada alumne.

Inicio curs climate-kic
Inici curs - tenant1

Des de la integració de Moodle Workplace com a sistema d’aprenentatge, EIT Climate-KIC no només ha millorat en la seva educació climàtica, sinó que la seva productivitat ha augmentat significativament.

Les possibilitats de Moodle Workplace revolucionen la formació en les empreses i les seves capacitats d’itineraris a mida i personalització han fet possible aquest cas d’èxit.

Moodle en el lloc de treball

Amb Moodle Workplace les organitzacions tenen la possibilitat de crear experiències d’aprenentatge completament personalitzades per a complir amb els objectius que requereixin les empreses.

El LMS de capacitació corporativa ja és present en molts negocis on s’ofereixen tot tipus de capacitacions:

  • Incorporació de nous empleats: aquest procés és més simple si s’ofereix una plataforma centralitzada perquè els nous empleats accedeixin als recursos, treballin a través de cursos relacionats amb el seu nou rol i completin avaluacions per a demostrar el seu aprenentatge i competència.
  • Aprenentatge mesurable: Els informes analítics i personalitzats des de Moodle Workplace ens permeten mesurar ràpidament la participació i evolució de l’alumne, el progrés i més. Aquestes dades poden permetre una presa de decisions respecte a l’alumne.
  • Compliment i certificació: els empleats poden ser notificats automàticament quan vencen les certificacions. Els informes de compliment també faciliten la generació d’informes sobre l’estat de cada empleat.
  • Rutes d’aprenentatge personalitzades: aquest LMS proporciona itineraris personalitzats de tal manera que cada alumne rep la formació específica.
  • Catàleg de cursos de desenvolupament professional: retenir el talent i formar professionals és una manera d’oferir un valor diferencial en l’empresa. Amb Moodle Workplace es poden oferir cursos de desenvolupament professional on ells puguin triar el seu pròxim repte.
¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt