El nostre blog

Estigues al dia de les nostres novetats i notícies!

Formació interna: elearning per a empreses
portada_formació elearning

Formació interna: elearning per a empreses

Cada vegada més empreses aposten per la formació dels seus empleats i a potenciar les habilitats de cada treballador per a tenir un equip ben qualificat i ressaltar un valor diferencial en els seus negocis.

Però, saps com realitzar aquestes formacions? Potser estàs buscant solucions i per això has arribat a aquest article.

Explicarem per què la teva empresa necessita una plataforma elearning.

En què pot ajudar una plataforma elearning en la meva empresa?

És probable que t’hagis parat a pensar quants recursos utilitzes perquè un treballador aprengui algun procés de treball i el temps que necessiten per a aquest aprenentatge.
Amb els sistemes e-learning es poden estalviar molts costos en la formació interna de les empreses, oferint informació que perdura en el temps, estant sempre disponible i actualitzada.

plataforma elearning empresa

Imagina tenir la possibilitat d’oferir aquesta eina per al onboarding d’un nou empleat, o per a millorar la motivació d’un treballador. Una meravella!

Quins usos pot tenir un elearning corporatiu?

Detallem a continuació els usos més comuns poden tenir les plataformes d’elearning corporatiu.

Benvinguda a l’empresa (onboarding d’empleats)

Quan hi ha una nova incorporació d’un treballador, la benvinguda i l’explicació de polítiques d’empresa i processos de treball és una cosa tediosa i es necessita molt temps en reunions per a aquesta benvinguda.

Amb un sistema corporatiu d’aprenentatge online, aquesta tasca pot ser més simple i presentar l’empresa d’una manera més atractiva.

Acompliment del lloc de treball

Es poden establir cursos per a cada lloc de treball on es reflecteixin les tasques habituals i coneixements necessaris per a dur a terme la responsabilitat del treballador d’una forma efectiva.

Motivació dels treballadors

Amb activitats que reconeguin el treball de l’empleat i reservant espais perquè puguin expressar la seva opinió, s’augmenta el compromís del treballador en la seva relació amb l’empresa. Creant cursos amb activitats gamificades en què s’ofereixen recompenses a curt i llarg termini, el treballador tindrà el component lúdic que li motivarà a seguir endavant i complir els objectius que la institució vol aconseguir.

Formació per al foment d’habilitats

A vegades, el treballador se sent frustrat per la falta d’oportunitats de creixement professional. Per contra, si l’empresa posa a la disposició del treballador cursos elearning on es valorin els esforços i aconsegueixin habilitats noves, els dona l’oportunitat d’avançar personalment i fins i tot ascendir en el seu lloc de treball. Això és una meta a la qual poden aspirar.

formació habilitats
beenhere

Sabies que pots bonificar les teves formacions amb FUNDAE?

Beneficis de l’elearning per a les empreses

Entre els molts avantatges d’utilitzar una plataforma de formació online per a empreses, hem seleccionat els 5 principals.

  1. Accessibilitat i flexibilitat: sense limitacions d’horaris i lloc geogràfic.
  2. Alta rendibilitat: la capacitació dels empleats mitjançant e-learning pot arribar a eliminar la necessitat de formació presencial en el lloc de treball i les despeses que això comporta. L’estalvi de costos és elevat.
  3. Experiència d’aprenentatge millorada: utilitzant rutes d’aprenentatge personalitzades i seguiment del progrés per a aconseguir el mateix objectiu en tots els equips i departaments.
  4. Retenció i compromís d’empleats: els treballadors se senten motivats, valorats, per tant, les probabilitats de permanència en l’empresa augmenten.
  5. Formació actualitzada: la informació que s’ofereix és fàcil d’actualitzar, oferint un contingut veraç en tot moment.
  6. Seguiment de l’empleat: els sistemes de formació online permeten fer un seguiment exhaustiu del progrés del treballador.
  7. Millora el rendiment i la productivitat: l’aprenentatge continu i la millora de les habilitats aplicant el que aprenen al seu treball diari es tradueix en empleats professionals, competents i amb capacitat d’adaptar-se als canvis en l’empresa i la indústria.
¡Comparte este post!

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de les novetats del e-learning, les últimes tendències i saber quin serà el nostre proper esdeveniment, entre d'altres continguts.

Desplaça cap amunt